Snart sovdags

Japp, de är det för min del snart. Micke är trött och tjatar om att jag ska ge upp datorn så vi kan sova :p Dumt :p

Heartbreak Kid

Här kommer lite om vad vi tyckte om filmen :)

Det var en ganska rolig film, dock med lite för uppenbar handling, en aning utdragen, men ändå ganska mysig. Micke säger "typ." ;)

Ska försöka att inte avslöja handlingen alltför mycket, men..
I börja tycker jag att den var rättså seriös och allvarlig med lite moralgrejer. Sedan gick den över till att vara jätterolig och sjuk. Sen blev den lite problematisk, man kände "ååååh" och sånt. Det var lite synd om honom och så. Sedan kom en del som jag tyckte förstörde hela filmen, och den blev bara sjuk. Men sen blev slutet ändå rätt okej.

Jag tycker att de här är en film man kan hyra när den kommer ut. Kanske inte riktigt biomaterial.. :/

image355

Hemma igen

Sådäer, nu är vi hemma igen :) Har ju som sagt varit på bio :) Men! Vi började med att äta på PizzaHut. Hela kittet; förrätt, varmrätt och efterrätt. Supergott :)

image353

Den utlovade bilden

Här kommer den utlovade bilden på Micke. Han ville inte vara med på bild, men jag lyckades få några ändå :p

image352

Bio!

Det blir bio idag :) Vi ska se den där "Heartbreak Kid". Jag valde :p Jag har velat se den länge :) Nån som har sett den? :) Jag hoppas att den är bra :)

Maybelline Dream Matte Mousse

Jaa, lovade ju en utvärdering om den här foundationen. Har testat den nu, men jag vet inte om jag tycker att den är så himla bra som jag trodde :/ Kan ju vara för att jag inte är van och så.. Men hittills har den inte gett mig en "wow"-upplevelse. Just nu måste jag säga att den inte är bättre än den jag hade sist. Den är inte så himla täckande, men däremot så syns de knappt att man ar foundation, så det är ju ett plus. Men jaa.. Vi får se efter några dagar :) Någon som har ett tips på hur man bäst applicerar den för bästa resultat?

image351

Micke

Nu har Micke kommit. Vi sitter i min säng och tittar på TV. Det är supersuperstökigt i mitt rum förj ag har inte hunnit klart, så han är nog inte så nöjd :p Nu pratar han i telefon med sin mamma, så han pratar ryska :p Hehe. Jag förstår ingenting :p Ikväll kanske vi ska gå på bio, vi får se. Annars blir vi kanske hemma bara och tar det lugnt :) Vi får helt enkelt se. Jag ska försöka ta ett kort på honom sen så nu får se honom, har ingen än :p Men jag ska lura honom :p Hoppas han itne ser vad jag skriver nu :p


Outfit of the day

Kommer här, en mysig hemma-outfit för en mysdag:

    


Tröja: H&M
Tights: Gina Tricot
Strumpor: Mammas

Idag har jag varit duktig :D

Japp, de har jag :) Har städat lite i mitt rum, och har plockat i och ur diskmaskinen :) Bra gjort :) Nu ska jag kila iväg och duscha, och sen ska jag prova min nya foundation :D Weeeiii! Ses snart hörni :) Puss!

Lunch

Nu har jag kökat lunch. Har städat lite grann också. Har faktiskt tilloch med börjat packa lite grann. Har för första gången i mitt liv börjat packa en flyttkartong. För vi ska ju flytta snart. Så nu är de dags. Usch vad läskigt. Jag har aldrig flyttat i hela mitt liv. Men nu ska det lbi av. Hur spännande som helst, men samtidigt läskigt. Nåja, nu ska jag fortsätta städa och sedan gå och duscha och fixa mig iordning :)

Här är min lunch, en god mozzarellapizza från Dr.Oetker:
image345

Yaiyaliciouz wants

DEFENITELY! I love this! Kolla, hittade den på LaRedoute! JAg gapade när jag såg den. Jag tycker att den är jättehäftig!

image344

Sätta fart

Jag tror faktiskt att jag måste sätta lite fart om jag ska hinna med allt tills Micke kommer, mitt rum lär vara stökigast i stan. Eller tillochmed i landet. :p Nåja, jag får väl gå ifrån datorn nu och börja plocka i rummet. Fast jag lär ju inte kunna slita mig från datorn :p Hehe :p Kan göra båda samtidigt :)

Okej, den här dagen

Nu ska jag schema-lägga dagen. :D Först ska jag städa en liten stund, Micke kommer ju senare så då måste rummet vara i toppskick! :p Sen ska jag gå och duscha och sen göra mig iordning. För sen kommer Micke :D Saknar honom massor nu.
image343

Sådäääär

Nu hörni, sitter jag i min säng, med datorn i knät, ett glas te, en film på tvn och en påsa ostbågar som väntar på mig :) Hur soft som helst :D


Mysmorgon

Japp, de har jag idag :) Ligger kvar i sängen och spanar lite bloggar och så. Tänkte att jagska gå och göra mig lite te som jag kan dircka för att få bort huvudvärken och förkylningen. Kanske sätter på en film också som jag kan småtitta på :) Så nu går jag och fixar te :)

image342

Godmorgon allihopa!

Hoppas ni har sovit gott, de har jag gjort! Har precis vaknat och det var faktiskt av mig själv. Jag hade ställt klockan på elva för längre än så får jag absolut inte sova. Men! Jag vaknade nu :/ Det tråkiga är att jag tror att jag håller på att bli lite sjuk. Är HELT täppt i näsan, har ont i halsen och huvudvärk :/ Blä! Kan vara p.g.a. det här som jag vaknade :/

Sleepingtime

Sådär hörni, nu har jag gjort mig iordning för sleeping. Har tagit bort sminket, smörjt in mig, borstat håret, borstat tänderna och bytt om :) Så nu går jag och lägger mig. Så nu går denna flickan och lägger sig :) Godnatt och sov gott alla där ute :)

image341

Sleepingtime snart

Nu ska jag sova snart, tänkte gå och fixa iordning mig för sovtime nu. Typ smörja in mig med brun utan sol i ansiktet och borta tänderna. Kommer snart tillbaka :)

image340
Den här använder jag, och den är GRYM

Stackars gubbe!

Såg just på reklamen för ekg om en gubbe som haft hicka i mer än 18 år! Hur sjukt är inte de? Jag som tycker att jag har mycket hicka, för vissa dagar har jag hicka tre gånger samma dag. Men han har hickat lika många år som hela mitt liv! Stackars gubben! :(

Huvudvärk :/

Usch, känner att jag börjar få lite huvudvärk, den kommer krypandes. Kanske de betyder att jag bör gå och lägga mig? Hmm :/
           Sandra     -     Huvudvärken
0 - 1

Bloggningen imorn

Kommer nog att innehålla utvärdering av nya nattlinnet, om det var skönt att sova i :)
Dessutom komemr den nog att innehålla en recension av min nya foundation också. Längtar faktiskt tills jag ska sminka mig imorn för att få testa :) Jag har sån där mani att när jag har köpt något nytt så vill jag prova det direkt! :p  Ibland kan det hända att jag faktiskt tvättar bort allt smink och sminkar om mig bara för att testa en ny grej :) Hehe :p

Förresten!

Kom på att jag inte sagt att jag ska ju vara med Micke imorn :) Har inte träffat honom på nästan två veckor nu! Usch, han bara jobbar och jobbar. Jobbigt de där militäryrket verkar :/ Blää, Me no like! :p

Studiedagar, älskade studiedagar

Japp, studiedag har jag både imorgon och på tisdag :) Så mina kommande sju dagar är: ledig, ledig, ledig, mycket kort skola, ledig, skola, mycket kort skola. Hur skönt som helst :) Så imorn lär de bli bloggning så de visslar om det :)

Nagellacket på :)

Jajjemänsan, nu har jag målat på nagellack. Har provat mitt nya nu, och de är ungefär som jag tänkt mig. Hade velat att de skulle vara aningen brunare, men men. Som ni vet så använder jag ju rätt mycket bruna kläder, så detta är ett bra vardagslack tänkte jag :) Dessvärre så var jag inte så noggrann, så de är lite lack utanför och så.. Men men, de går bort när jag duschar imorn :)

image339

OUTFIT-TÄVLING

Ja, nu ska jag ha en outfit tävling. Den kommer först och främst vara för tjejer, men om tillräckligt många killar anmäler sig så kommer jag att ha en tjej-tävling och en kill-tävling, eftersom att det faktiskt skiljer sig mycket i en tjej-outfit och en kill-outfit.

PRISET: Kommer att vara enbart reklam. Jag kommer ju självklart att skriva ut på min sida vem som vann, och jag komemr även att skriva med i exempelvis kommetarer vem som vunnit. Exempel: Jag kommenterar: Åh, vilken fin bil! Kramar / Yaiyalicious, **** vann min outfit-tävling, spana in sidan!. Jag kommer även att göra reklam på andra sätt. I flera av mina inlägg kommer jag att skriva vem som vann osv.

ANMÄLNING: För att anmäla dig skriver du bara till mig att vi vill vara med, och skickar sedan en länk till bilden på din outfit. Blir det många bidrag så komemr jag att välja ut finalister, men blir det inte så många så kommer jag att ta med alla.

Så varsågoda, sätt fart och anmäla er!

Ps. Avslutningsdatum kommer senare.

Ps2. Hittills är det endast fyra anmälda.

Outfit-tävlingen

Kom igen nu guys! Det är ju inga som anmäler sig! Hittills har jag fått in fyra anmälningar, så alla dessa kommer att komma med, och jag har bestämt mig för att alla som vill kommer med. Här är det fyra hittills:

   


Endast fyra stycken! Kom igen och anmäl er nu!

VideoUpdate


Nagellack

Det ska jag nog ta och fixa nu. Tycker inte om att ha utan lack, eller bara ha genomskinligt. Ser så tråkigt ut. Så nu ska jag fixa mina naglar. Ska måla dem i mitt nya lack som är ett vardagslack bara. Får se hur det blir :)

Shopping igen! :D

Nu är det bestämt! Nattlinnet jag köpte idag var hur skönt som helst! Så nu har jag bett Camilla(som skulle in till stan ikväll) att köpa ett likadant fast rött till mig :) Så jag kommer nu att ha två stycken :) Wiiee!

Camilla

Min kompis Camilla kommer snart att gästblogga här hos mig :) Det blir kul de :) Får ni vänta på ett tag, och längta till :)

image333

Yaiyaliciouz minns

Här kommer en bild på min häst som jag hade för några år sedan. Saknar honom. Han var riktigt fin och hur snäll och gullig som helst!

image332

Dagen idag :)

Efter skolan åkte ju jag till stan som ni vet, men efter de så åkte jag hem till Camilla. De va där som hon slog in sin tungskrapa :p Hehe. Vi gjorde te och värmde bullar, det var mums :) Jag hade min specialare så kallad socker med te. Mycket gott. I love sugar :P Och vi drack såklart ur stora glas. Det är mycket godare än en kopp. Vovven osm Camilla passar (Titus) ville också ha bulle, men fick inte, så han anföll mig med slick. Hela min arm var dreggel. Titus är en Hofawart (ingen aning om hur det stavas), iallafall betyder det i princip förvuxen Golden Retriever. Han ser precis ut som en sån, men typ dubbelt så stor. Jag satte mig som en hund brevid honom, och han var större än mig. Och då är inte jag så jätteliten. Så de är en mycket stor hund. Men himla söt :)

Ännu mera nyshoppat

När jag gick in på H&M så hade dom ställt upp massa underkläder och nattlinnen vid ingången. OCh dom var hur söta som helst så jag var tvungen att köpa ett nattlinne. Titta vad söt :) Är sugen på att köpa ett i rött också, men måste testa det här först :)

image331

Nyshoppat :)

Ja, som ni vet så tog jag ju en liten sväng ner så stan idag. Den var verkligen liten, enadst tjugo minuter, men jag hann med en del ändå. Här kommer lite bilder på det jag köpte:

image330


Nagellack från Viva la Diva, typ guld/brons/brun.
Svart midjeskärp från Åhléns.
Foundation från Maybelline, Dream matte mousse
Vita benvärmare från H&M
Senapsgula benvärmare från H&M

Update på förra inlägget

Hahaaa! Här kommer en bild på Camillas fiiiina tungskrapa till Malin :)

image329

Hallå hallå

Nu är jag hemma hos Camilla. Jag åkte ner på stan efter skolan och hon följde med. Jag löpte massa grejer. Bild på det kommer sen. blev lite mer än jag hade tänkt mig :p Men de gör inget :)

Camilla följde med till stan också, och Malin har pratat om att hon vill ha en tungskrapa, så Camilla köpte en åt henne. Nu ska hon slå in den :) Och sen ge den till Malin. Om hon inte kommer ihåg att hon har sagt de kan de bli rätt kul :p "Hej Malin, här får du en tungskrapa för.. Du behöver en.." "Jaha? Dålig andedräkt? :p"

För övrigt står Camilla bakom mig nu och vill att jag ska rekomendera er en tungskrapa. Citerat från henne "Det är så skön, de känns som man blir asren i..."

Så ja.. Köp tungskrapor.. Eller nåt... För en renare... :)

Sådär ja.

Sitter nu i skolan. Har precis haft uppsatsskrivning. Hur kul som helst!!! Eller inte.. :/ Nåja, det gick väl sådär.. Inte jättebra, men inte jättedåligt. Har ju fått lite svar av er nu också på Foundationen. Om den rä bra, och det verkar vara många som ahr den och är nöjda, så jag går nog på grupptrycket! Eller ja, jag går på att många säger att den är bra :) Så får jag testa :) Det svåra är bara att hitta rätt nyans :/ Men de får jag väl prova, prova och prova. Tänkte åka ner dit typ nu, ska vänta på Camilla bara. Den jäveln sa ju till mig "Jag har nåt att berätta för dig" och såg värsta hemlig ut, så jag sitter och väntar på att hon ska bli klar så jag får veta vad de är :) Jag är ju bara FÖR nyfiken :p

Outfit of the day

Här:

   
    


Jeans: Gina Tricot
Linne: Gammalt
Tröja: Gina Tricot
Jacka: Vero Moda
Skärp: Tiger
Skor: Gamla

Min outfit-tävling!

Kom igen och anmäl er nu!

Cool outfit

Just nu sitter jag ocvh försöker knåpa ihop en outfit inspirerad av:

image318

Det är lite svårt när man inte har samma grejer, men.. Jag gör en liten egen variant :)

Färgat hår

Ja, de är ju riktigt jobbigt att ha färgat hår :/ Jag har ju mitt färgat till brunt. Jag är ju egentligen blond. Och de är så jobbigt, så fort det växer ut lite grann så är man liksom blond i hårbotten, de blir helt fel ju. Nån mer som har samma problem?

Jag får nog köpa mig lite hårfärg på stan också oc se till att göra något åt utväxten :P

Crap!

Sitter och sminkar mig och min foundation tog precis slut :/ Vilket betyder att jag måste köpa en ny :/ Jag skulle vilja prova en ny, men de blir så jobbigt om den inte är bra. Är lite sugen på att prova Maybellines Dream Matte Mousse. Någon som har provat den?

image317

Shopping idag?

Ja, de blir de förhoppningsvis. Jag vill verkligen de :) Och om jag inte får med mig någon som vill så får jag väl göra de själv :p Haha. Ska ju då köpa lite grejer, men jag skulle egentligen vilja åka till nåt annat ställe och kika lite kläder också :)

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott :) Det har jag definitivt gjort :) Fast haha jag tror att jag har drömt om Chris Brown's låt Wall to wall, för de var de första jag sjöng på när jag vaknade :p

Sleepingtime

Nä nu ska jag sova. Glöm inte att anmäla er till mig outfit-tävling! Och snälla, hjälp mig att lbi en bättre bloggare genom att skriva vissa saker till mig, står mer i inlägget längre ner :)

Nu ska jag kila och sova, ska bli hur skönt som helst :) Godnatt cuties! Sleep well :) PussPuss!

KUL grej!

Kom att tänka på en rolig grej som min gamla typ släkting sagt. På tal om albino, för hon är albino. Hon är hur kul som helst. Är nästan åttio år, albino och i princip blind. Och hon är bästa kompis med min farmor och farfar, så hon är där på deras födelsedagar och så. Och en gång när vi var där satt jag och pratade väldigt mycket med henne, och blev förvånad över hur pass hipp hon var :p Hon visste allt om gymnasieintagning och grejer. Hur coolt som helst, så de va jättekul. Hon är liksom fyra gånger så gammal som mig! :p Hon kunde modet just nu och sa saker som "ja, de är ju himla snyggt men de känns inte som att jag skulle klä i det nu.." Asgrym tant :) Sen en månad senare ungefär fick jag ett anonymt brev. Och där stod det bland annat:

"Jag tycker att det var väldigt trevligt att ud tog dig tid att prata med ett gammalt fornminne som mig"

Haha! Snacka om att bjuda på sig själv. Brevet var då från henne :) Söt tant! Like her! :)

Nagellack

Ja hörni, då har jag nu officiellt tagit ett steg mot en brunare tillvaro. :p Nä skoja, men jag har smörjt in mig nu. Nöjd :)

Funderade lite på att måla mina naglar, jag gillar ju det röda lacket. MEN på mig blir de så att jag ser ut som att jag har stans vitaste händer. Ser ut som att dom tillhör en albino. Inte kul. Så då tänkte jag måla nånting annat. MEn sen kom jag på att jag kanske ska ta mig en sväng på stan iomrn och köpa nagellack :) Så DÅ kan jag måla imorn :)

Nej hörni

Nej hörni, nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sätta på lite solkräm tror jag, börjar bli blek som ett spöke. Usch. I'll be back soon :)

Duktiga barnen :)

Aww, nu har jag just suttit och gått igenom min mail. Har fått in massa reportage från barnen som sitter i min redaktion, dom är så duktiga :) Sötnosar :)

I love you guys :)

Okej, jag kanske inte älskar er, de är ett starkt ord, som används alldeles för lättvindigt nuför tiden. Men ändå, jag tycker om er väldigt mycket :) Ni är så gulliga som kommenterar så mycket och jag blir så himla glad. Innan jag går och lägger mig varje kväll så tittar jag igenom dagens kommentarer och blir lika glad varje gång för att ni är så gulliga :) Det är så kul och det känns som att man får en personligare kontakt när man kan få konversationer med läsarna (jag svarar ju alltid på mina kommentarer). I like it :) Keep it up GUYS :)

Bjuder på den!

Japp, jag bjuder på en låt. I like it. Älskar när hon sjunger den här biten "Oh no, did I tell you how the story ends, when my boyfriend followed me one night.." Ni ska se mig med den låten i bilen. Just de här stycket. Jag sjunger med, elelr.. Jag skiker med! Den är grymt kul att hänga med i :)

Sitter och kikar

Sitter och kikar lite på besöksstatistiken här i bloggen, och jag blir så glad när jag tittar och ser att det stiger :) Och är ganska stabilt på ca 200-300 besökare per dag :) Jag är SÅ nöjd med det :) Och jag vill ju att ni ska läsa :) Så, jag tänkte att jag ska be er om att komma med förslag på vad ni skulle vilja att jag tog med i bloggen.

Så nu ber jag er alla som läser att hjälpa mig att göra bloggen ännu bättre. Skriv gärna lite förslag till mig som ni vill att jagska ta upp i bloggen. Skriv gärna också vilka delar av bloggen som ni tycker är roligast/bäst och vad som är tråkigast/sämst. Skriv också gärna VARFÖR ni läser min blogg.

Jag skulle bli SUPERglad om ni kunde hjälpa mig med detta :)


Hmm

Kom på att det var mycket länge sedan den där tröjan användes. Den i förra inlägget. Ska nog se till att ha den på mig imorn tror jag :) Jag ÄLSKAR den tröjan. Så, alla som itne äger ett exemplar, gå och köp en! Den passar som lite finare om man har tights och stövlar till. Sen blir lite softare om man kör vanliga jeans eller slitna jeans och gympasko. Och den är hur skön som helst att bara ha på sig hemma. Så.. KÖP! Den är värd det!


Trist.

Kom på att jag har ju typ en sån där stickad tröja som jag skrev om :/ Fast i brunt. Titta själva, ser ni likheten?

image316

Vet inte om de syns så mycket, meeen. Samma "urringning", samma längd och typ samma stickning :p But I like it!

NU!

Nu hittade jag faktiskt en riktigt fin sak från Gina. Som ni säkert vet är jag ju på jakt efter en vit stickad tröja. Och nu har jag hittat en super fin :) En enkel men ändå stilig och mysig :) Försökte fixa en bild men de blev itne så bra, men här ser ni typ:

image315

GAAAH!

Sitter och kollar lite hemsidor just nu. Kollar kläder och grejer som jag vill ha och blir inspirerad av. OCh så gick jag in på Gina Tricots hemsida. Och jag tycker verkligen att den är dålig! Jag hatar den nya designen. Den är ju inte logisk någonstans :( Jag som verkligen gillade deras gamla utseende på den. Jag brukade alltid gå in på den och titta just för att det var så enkelt. Men.. Nej. Nu är de hur svårt som helst, så jag är aldrig inne där längre. Kan nog vara ett stort skäl till att jag knappt köper kläder därifrån nu heller.

Usch

Vad sent det börjar bli. Lite för sent. Jag borde sova, blev jättetrött av de där jobbet. Kan också bero på all bilkörning. Men ändå :p Är inte ni trötta? Jag är en sån där som alltid är trött tycker jag :p

Outfit tävlingen!

Men hörni kom igen nu! Nu får ni ta och rycka upp er och ställa upp i min outfit-tävling! Har bara fått tre anmälningar! Kom igen!

Imorn!

Imorn hoppas jag på en liten shoppingrunda efter skolan. Tänkte smyga mig ner på stan och köpa ett skärp jag sett på åhléns, ett midjeskärp som är ursnyggt. Ett nagellack någonstans ifrån som ska vara lite guld-brons. OCh sen vill jag ha H&Ms beigefärgade läppstift. :)

Nu är det mycket jag vill ha :p Vad vill ni ha?

Yaiyaliciouz wants

KYLIGT. Ja, de är ju vad de är, så jag önskar mig just nu ett par stiliga handskar. Vantar har jag, såna där varma. Men jag skulle vilja ha ett par stilrena handskar. För kalla dagar då man ändå vill se tjusig ut. Så jag hittade de här från LaRedoute:

image314
Något sånt här är de som jag har tänkt mig, eventuellt en kortare variant.

Dåligt

Något som är dåligt med de här jobbet är ju att det är rätt långt. Tar 40 minuter med bil om de inte är någon trafik. Sen kom jag på en till sak. Det är SVINDYRT att parkera. Jag stog från 3 till 9 och fick betala 80 kr. Jag kommer ju i och med det här få lov att betala en timmes lön för att ta mig till och från jobbet :/ Vet inte hur jag känenr för det riktigt.. :/

image313

Hmm

Var ju osm sagt på utbildningen, och det var sådär. Det var rättså intressant så, men jag veti nte om de här med telefonförsäljning är min grej. Det gick rätt bra, men det är svårt att argumentera när man inte vet vad man pratar om. Men det kommer väl med tiden antar jag. Jag får väl ge det ett tag och sen se hur de känns.

Hemma igen!

Ja, de är jag nu, har ju då varit på utbildning på ett telemarketing-företag. Och jag kom hem typ tio :p

VideoUpdate


Jag är så dum.

Ja, tyvärr, ibland är jag inte helt hajj på vad jag säger. På lunchen idag hände detta:

Camilla berättar om en kille som jobbar i en affär. Jag har aldrig sett honom och så.. Men sen sa hon vilken affär han jobbade i och jag utbrister:

"JAAA! Men då vet jag kanske, jag har varit inne där när det var någon som jobbade!"

Självklart svarade dem andra något i stil med "Näej? Åfan, Sandra var inne i affär när någon JOBBADE där!"

Haha! Det är väl klart att någon jobbar i affären? :p

Påverkan

Nu har vi gjort massa enkäter i skolan. Vi håller på med ett projekt om påverkan. Vi ska dela ut enkäter till folk och få dem att svara på ett visst sätt genom att smyga in värderingar i frågorna. Rättså kul faktiskt :) Men, nu ska jag nog gå härifrån. Ha det så bra allihopa :)

Outfit-tävlingen

Kom igen nu hörni! Nu måste ni vara med i min tävling :) Har fåptt in en anmälning, och en tveksam anmälning, så kom igen och anmäl er! :)

Skolan

Nu hörni så sticker jag till skolan, och efter skolan är det utbildningen så vi hörs ikväll :) Hejdå! PUss!

Outfit of the day

Denna kalla dag tog Sandra på sig kalla kläder!

    
    


T-shirt: Att. H&M
Klänning: Gina Tricot
Tights: Gina Tricot
Stövlar: Din Sko
Jacka: H&M

Godmorgon! :)

Idag har jag varit sådär smart igen, ställt klockan efter när jag börjar skola, och inte efter när jag måste åka hemifrån. Så jag har ungefär en halvtimme på mig att göra mig iordning istället för en timme :p Duktigt av mig :/ Och jag råkade nog sova med lampan tänd inattt också, duktigt :p Jag är lite för trött tror jag :p

Outfit-tävling

Se nu till att anmäla er medan jag sover :) Godnatt!

Sleepingtime!

Nej hörni, nu måste jag gå och lägga mig, börjar bli alldeles för trött. Hoppas att folk kanske anmäler sigh till outfit tävlingen under natten/morgonen imorn. :) Jag ser fram emot det :) Godnatt people! :)

OUTFIT-TÄVLING

Ja, nu ska jag ha en outfit tävling. Den kommer först och främst vara för tjejer, men om tillräckligt många killar anmäler sig så kommer jag att ha en tjej-tävling och en kill-tävling, eftersom att det faktiskt skiljer sig mycket i en tjej-outfit och en kill-outfit.

PRISET: Kommer att vara enbart reklam. Jag kommer ju självklart att skriva ut på min sida vem som vann, och jag komemr även att skriva med i exempelvis kommetarer vem som vunnit. Exempel: Jag kommenterar: Åh, vilken fin bil! Kramar / Yaiyalicious, **** vann min outfit-tävling, spana in sidan!. Jag kommer även att göra reklam på andra sätt. I flera av mina inlägg kommer jag att skriva vem som vann osv.

ANMÄLNING: För att anmäla dig skriver du bara till mig att vi vill vara med, och skickar sedan en länk till bilden på din outfit. Blir det många bidrag så komemr jag att välja ut finalister, men blir det inte så många så kommer jag att ta med alla.

Så varsågoda, sätt fart och anmäla er!

Ps. Avslutningsdatum kommer senare.

JO!

Nu har jag bestämt mig! Jag SKA ha en outfit-tävling. Ska nog starta den imorn kväll. Ska fundera en liten stund nu, så jag skriver ett inlägg snart, och sen är det bara att börja anmäla sig :)

Ajdå :/

Tävlingen var visst redan avgjord, och jag fick inte särskilt mycket röster :/ Eller ja, Nån som hette Mark fick mer. Trist :/ Menmen, inget att va deppig över :p Den höll ju bara på i ett dygn så :p

Jag funderar faktiskt på att ha en outfit-tävling själv :) Värsta kul! Det är ju en rolig grej :) Dessvärre vet jag itne vad jag skulle dela ut för pris :o

Promota lite här nu

Nu tänkte jag promota mig själv lite här igen då. Är ju med i en outfit-tävling, och det vore himla kul att vinna den ju :) Så jag ber er att gå in och rösta på mig :)

Kopiera den här länken:

http://juuliam.blogg.se/1196103176_outfits_tvlings_final.html?7DD9FF78-A388-5811-76574F4C1AAADE00

Mitt allra bästa köp

Tänkte att jag skulle informera om mitt allra bästa köp i klädesväg någonsin. Det måste nog vara ett par svarta jeans. Det är hur bra som helst att ha ett par svarta jeans! Man kan använda det till allt. Har man en jättecool topp som är svår att matcha; kör på svarta jeans. Har du svårt att komma på en bra outfit? Kär på svarta jeans och vilken tröja som helst. DESSUTOM! Så passar dem till ALLA skor :) Inte bara alla sorters modeller, utan även i färgväg också. Hur bra som helst. Så... Har du inte ett par svarta jeans? SPRING OCH KÖP :)

Jag BLEV

Jag BLEV verkligen inspirerad av senaste inlägget. I like them! Ska nog försöka mig på en sån där rockig outfit. Dessvärre så har jag inte sånt där skärp. Och ännu mer dessvärre kan man ju inte riktigt lägga till dom där snygga brillsen, känns en aning felplacerat :/ Men jag ÄLSKAR såna stora solglasögon. Men hmmm, ska fundera ut om jag har något att kopiera den stilen med.. :) Fast.. Imorn ska jag ju iofs på utbildningen förmodligen, då är de kanske inte så bra att vara rocker. Kanske ska köra en med sofistikerad look, med glasögon och pinne i håret, svart pennkjol och vit skjorta? Nej, de tror jag inte är min stil. Men jaa, kanske lite neutralt :)


Fast den är ju snygg...

Inspiration

I just love these outfits. Kolla:

image302


På något sätt tycker jag att båda två är coola. Gillar såklart den vänstra bäst, men gillar båda. Klart inspirerande.

Är lite kluven

Ja hörni, nu är jag minst sagt kluven. Som jag sa så var jag ju på anställningsintervju, och dem ville anställa mig till deras "svåraste" position, och då ville dem att jag skulle få gå utbildning imorgon. Och nu är jag så kluven, tänk om det inte blir bra? Det känns lite läskigt. Det är ju rättså långt till deras ställe härifrån. Skulle kosta mycket att ta sig dit med bil, och det skulle ta lång tid att ta sig dit med tåg. :/ Jag är kluven. Det är ett välbetalt jobb, och man ska jobba tre dagar i veckan. Och jag vill att Katta också ska börja på samma ställe. Men jag vet inte alls. Hjälp! :p

Mest aktiva

Mest aktiva listan. Den är riktigt kul att vara på. Man får så många kommentarer och många läsare. :) Kul att se i statistiken hur många läsare man har :) Det jag önskar att de fanns är att man skulle kunna se hur många läsare man har som läser varje dag eller som iallafall läser min blogg lite då och då. :) För alla som besöker idag kan ju vara helt andra än dem som besökte igår, och så vidare. Så jag undrar hur många regelbundna läsare man har. Det skulle vara kul att veta om man hade någon iallafall :p Hehe :)

Outfit of the day

Kommer här :)

    


Linne: Gina Tricot
Tröja: Vila
Stickad väst: H&M
Leggings: Nelly.se
Stövlar: Din Sko

Stretching

Usch, idag på träningen fick vi göra en jättejobbig sak så jag är hur stel som helst i ljumskarna. Så nu håller jag på att strecha ut dem så att jag ska kunna gå imorn :p Haha! Asså, stretching är rätt skönt, men samtidigt inte. Det gör ju liksom riktigt ont, men på samma gång är de ändå skönt. Antar at de är för att man vet att de blir mycket bättre efteråt. Men men. JAg är jättedålig på att stretcha efter träning. Är ni duktiga på det?

Ugly Betty

Nu är de Ugly Betty på tv. Det är så grymt bra. Nyss handlade de om Daniel och Amanda, som har haft sex ett antal gånger. Sedan hade de fått reda på att de eventueltl var syskon. Förstå vad hemskt :O Undra hur det skulle kännas. Att få reda på något sådant. Vad tror ni?

I like you!

Jag tycker att ni är så himla söta! Alla era kommentarer värmer så otroligt mycket! :) Ni skulle bara veta hur glad jag blir varje gång jag loggar in på bloggen och ser alla söta kommentarer :) Love it! Så fortsätt sötnosar :)

Tisdag - TVs dag!

Definitivt! Utan tvekan! bra TV från 19.00 till 22.00! Elelr de är egentligen kanal 5! Kolla:

19.00 - Joey
19.30 - Vänner
20.00 - Ugly Betty
21.00 - Desperate Housewives

Kan det bli mycket bättre? NEJ! :)

 Så nu vet ni var jag gör hela dagen :)

image296

Min middag

Ja, idag är mamma på tävling, så de är jag och pappa hemma. Alltså var de bara att svänga förbi Max på vägen hem. Blev en hamburgare :p

image295

Jobbintervjun

Som sagt så var jag ju på jobbintervju, och det gick SUPERBRA! Man skulle gå in till en av fyra personer som skulle intervjua en. Och så lyckades jag få gå in till han som ägde företaget. Han frågade massa frågor och jag svarade precis osm jag tyckte och tänkte. Jag struntade i att försöka "förfina" det.


Han frågade MASSVIS med frågor och så, och sen i slutet så frågade han om när jag skulle kunna börja jobba om de va så. Då sa jag; Jaa, mjaa... Typ.. ehhh... Nu? :P OCh då sa han att de va bra :) Sen sa han att han ville anställa mig, och att jag skulle bli de som var allra svårast! Så han tyckte om mig :D Hur kul som helst :)


Hemma nu

Japp, de är jag :) Var ju på jobbintervju efter skolan. :) Därför som jag är lite sen :p

Nej hörni..

.. Nu ska jag sluta skriva massa skitinlägg med massa onödigt babbel. Säkert inte så kul för er att läsa. Plus att jag nog börjar min lektion snart. Så, ha de så bra under dagen, så hörs vi ikväll :) KissKiss!

HAHAHAHA!

Katta sitter här brevid mig och tittar på Eniro (Don't know why..) och så hittade hon en skola, som heter PAPRIKASKOLAN! Hur kul namn är inte de? :p

Arbetsintervju

Japp, det ska jag på idag. Det blir kul, eller, jag vet inte. Vi får se. Vet inte alls vad som kommer att hända. Vi får se. Dem ringde iallafall mig idag flör att bekräfta att jag kommer. Jag satt på hästen då. Så jag satt på hästen och pratade i telefon med dem. :p Hehe. Företaget heter Premium Group. Nån som vet någonting om det? :)

Banken

Nu har jag fixat banken :) Så att jag får pengarna in på kontot istället :) Skönt. Det tog hur lång tid som helst att få pengarna :p Haha!

Fysik :/

Usch, har precis haft Fysik. Jag HATAR fysik. Min lärare tycker illa om mig och hjälper inte mig så jag fattar INGENTING. Hur tråkigt som helst. Nu är den iallafall slut, skönt.

Skolan nu

Nej hörni, nu drar jag till skolan. Har ju ridning första lektionen så har ingen outfit än. Men de kommer ikväll sen :) Så länge kan ni ju rösta på min outfit i Juuliam s tävling ;P Gud vad jag tjatar :p Men jag vill vinna :p

http://juuliam.blogg.se/1196103176_outfits_tvlings_final.html?7DD9FF78-A388-5811-76574F4C1AAADE00


Banken idag

Nu har dom ju gjort så dumt att när man fyllt 18 så får man som "checkar" hem med studiebidraget istället för rätt in på kontot, och de är kasst. Så jag har glömt det hela tiden och nu är sista dagen idag att hämta ut. Så jag måste gå till banken idag. OCh dem stänger ju vid 3, så jag måste gå från skolan. BRA banken :/

Kul grej :)

Idag var jag ju då jättetrött och ville helst inte gå upp. MEN! Sen kommer mamma in och säger: Du har fått post! Då blev jag lite vaken och tittade vad de var för något. Det var en brev. Så öppnade jag och så var det från min morbror och moster. Så stog det: "Grattis till körkortet, lycka till och kör försiktigt, Bättre sen än aldrig". Sötnosar :) Fick det, och i så låg det en sån där gran :p Och 300 kronor på OKQ8 :) Så himla snälla :D

Gomorgon! :)

Hopas ni alla har sovit bra :) Det har jag gjort! Jag hade somnat med lampan tänd, haha, var jag trött igår eller? :p

Sleepingtime

Nej hörni, nu ska jag ta och sova. Hopaps att ni som fortfarande är vakna går in på mina inlägg och kommenterar :) Och självklart att ni röstar på mig i outfit-tävlingen:

http://juuliam.blogg.se/1196103176_outfits_tvlings_final.html?7DD9FF78-A388-5811-76574F4C1AAADE00

Så nu kilar jag iväg. Godnatt :)
image294

Jobbintervju imorn

Japp, de är de jag ska göra. Blev tillfrågad om jag ville jobba på ett telemarketing-företag. Vet inte om de är min grej, men de skulle kunna vara de. Jag är ju rättså pratsam så :p Men jag ska dit på intervju tillsammans med Katta. Så får vi se hur det går :) Om de känns bra. Vore kul om båda jobbade där isåfall. :)

Te!

Åh, jag är sååå sugen på te! Det godaste jag kommit på på senaste är te med honung i :) Hur gott som helst :) Nån som provat? :)

image293

Träning

Jaa, har ju då varit och tränat, de gick sådär. Bättre än väntat iallafall :) Kul iallafall när jag kom hem och såg att jag hade blivit uttagen till en outfit-tävling :) Hur kul som helst :) så, som jag skrev i inlägget innan så får ni gå in och rösta på mig :)

Outfittävling!

Jag har kommit med i en Outfit tävling :D Hur kul som helst! :) Så var snälla och rösta på mig :) Hehe :p sidan är:

http://juuliam.blogg.se/1196103176_outfits_tvlings_final.html?7DD9FF78-A388-5811-76574F4C1AAADE00

Träning & Möte

Nu hörni ska jag åka iväg och träna, och innan så ska jag på möte :)

Tränar ni? Isf, vad? :)

OC

Just nu sitter jag ohc tittar på OC, det är ändå rättså bra. Alla mina vänner har tittat på det, och jag har inte gillat det, men nu ska jag ge det en chans, och de är rätt bra ju :) Känns en aning överdrivet ibland.. Men :)

Det är verkligen så det är med OC, antingen älskar man det, eller så hatar man det.

Vad tycker du om OC?

image292

Rolig grej idag :p

Jag och Camilla var ju som sagt på kurs i helgen. På natten satt hon, jag, sofie och Micke och snackade. Micke gjorde massa tester på oss, bland annat ett vadslag. Det gick till såhär:

Micke: Är du bra på att ljuga?
Jag: Jaa, ganska tror jag.
Micke: Jag kan slå vad om att jag kan få dig att inte ljuga på fem frågor.

Så jag skulle alltså svara på fem stycken frågor och han skulle se till att jag inte kunde ljuga på alla. Så vi satte igång:

Micke: Vad heter du?
Jag: Johanna (log lite nöjt)
Micke: Hur gammal är du?
Jag: 73! (och ser ännu gladare ut)
Micke: Vad jobbar du med?
Jag: ADVOKAT! (hur nöjd som helst och börjar undra vad de svåra är)
Micke: Fan du är ju bra, hur många frågor var de där?
Jag: Fem! HAH! (Superstolt eftersom att jag inte svarade tre, utan insåg att hans fråga ingick i testet)
Micke: Men ååååååh, du har ju hört de här förut.. (vääärsta sucken)
Jag: NEJ! JAg har inte de! (helt förtvivlad och får lite dåligt samvete för att jag klarade de)
Micke: HAHAHA! DÄR SVARADE DU NOG FEL!
Jag: Va? Neeej, faan :/

Hehe, men jag var nära kanske? :P Näej.. Men iallafall, så skulle jagoch Camilla testa på dem i skolan idag. Så vi valde ut Katta. Micke, Jacob och Matte satt och tittade på;

Camilla: Katta jag lovar att ud itne klarar av att ljuga på fem frågor!
Katta: Jo de kan jag.
Camilla: Okej då kör vi.
Katta: Japp
Camilla: Okej, Vad heter du?
Katta: Katta :)

Haha! Bra lögn :p Och alla bara: MEEEH! Är du sämst? :p Så säger Matte; Men gör på mig! Så vi gör de.

Camilla: Vad heter du?
Matte: Jocke
Camilla: Hur gammal är du?
Matte: Fyra
Camilla: Vad jobbar du som?
Matte: Veterinär
Camilla: Hur många frågor var det?
Matte: Tre

Åhh han kunde inte. MEN! Värst var ändå Camillas föräldrar:

Camilla: Mamma, jag lovar att du inte kan ljuga på fem frågor i rad.
Aija: Jo testa då.
Camilla: Okej, Vad heter du?
Aija: Aija.
Camilla: Men åhh, mamma.
Camillas pappa Rolle: Meh! HHAHAHAHA!

Camilla ska göra på sin pappa direkt efter då:

Camilla: Vad heter du?
Rolle: Rolle.


Haha! De gick ju itne så bra :p Hehe :p Värsta kul att kan först klagar och sen gör exakt samma fel :p

Häftigaste Jackan,

Den allra häftigaste jackan som jag kan hitta är den här:

image291


Jag gillar den hur mycket som helst, och den finns i grått också. Men jag gillar den svarta mest.

Camilla

Camilla går i min klass, och hon är den tjejen jag umgås allra mest med. Vi red på samma stall förut, så vi visste om varandra innan vi började gymnasiet, men vi kände inte varandra. Det var sedan när vi började i samma klass som vi blev kompisar. Under ettan och tvåan gick vår vänskap upp och ner, men nu under trean har den stabiliserats och vi vet vart vi har varandra. Vi värderar saker väldigt lika och tycker lika i allmänhet. Vi lyckas nästan alltid ha samma kläder på oss utan att ha pratat med varandra innan. Urgullig tjej som jag är väldigt glad att jag har.

image286
Camilla & Jag

image287

image288

image289

image290

Personligare blogg

Hittills så har ju min blogg varit rättså opersonlig ändå. Med mina vänner ock så, jag kallar dem alltid för första bokstaven i deras namn. Men nu ska jag börja bli personligare, tänkte att jag ska skriva några inlägg om de jag skriver mest om i min blogg. För jag tycker personligen att de är rätt trist att läsa någons blogg när dom skriver "och så var jag och johanna där, sen åkte jag till matilda.." det blir bara massa namn. Så jag gör min egen lösning :)

Omelett

Det gör jag nu :) Var så himla sugen på det. Jag tycker att de är riktigt gott :) Jag var så hungrig för i skolan idag så fick vi kalops. Usch. Det vidrigaste var att Camilla tog upp en bit av "köttet" och det såg ut som avslutet på ett hjärta. De där artärerna eller vad de heter. Rören som leder ut från hjärtat. För det var just vad de var. Ihåliga rör som satt, och var avkapade. Usch! Jag fick hur mycket kväljningar som helst. Jag får de tillochmed nu när jag skriver det här. VIDRIGT!

Inspiration

Jag älskar den här bilden på Nicole Richie. Jag tycker hon är så stilren här. Enkelt, men supersnyggt. Jag vill också se ut så :)
image285

Kyla och naglar

Kyla och naglar går verkligen itne ihop! Jag är en sån här person som har STENHÅRDA naglar. Mina naglar kan bli hur långa som helst, och det gör ont när jag klipper dem. Men, när de är riktigt kallt ute, då behöver jag bara komma åt någonting så går de sönder som ett glas. Klirr!  säger de och så är den trasig. Så idag när jag skulle åka hem från skolan så sakulle jag ta i växelspaken och råkade krocka min tumme med den, så nageln gick av. Det blir ju så fult :(

image284

Någon mer som har samma problem?

Yaiyaliciouz wants

I still want this... Jag tycker att den är sååå stilren! Den är från LaRedoute och jag älskar den!

image283

Yaiyaliciouz tipsar

Vill du ha volym i håret? Men de brukar bara platta till sig? Då finns det ett superbra tips. Det är rättså välkänt nuför tiden men ändå. Man tar en krustång och krusar håret närmast hårbotten. Men inte de hår du ska ha "överst", som syns mest. Utan bara sånt hår som itne syns.  Då får man jättemycket volym i håret :)

image282

Vill du tävla om..?

..en bloggdesign? Det vill iallafall jag, så jag är det nu :)

Gå in på:

http://browneyed89.blogg.se

Och tävla :)

VideoUpdate


Är i skolan

Tjena tjena, sitter i skolan nu :) Mina kompisar sitter och försöker gå in på Facebook som egentligen är spärrat åp dessa datorer. Men dem lyckades nu. Vi har precis haft lunch, och på lunchen pratade vi om en sak som Mattes syrra har sagt:

Det är en redovisning om landet frankrike:

"I frankrike bor det 44 stycken per kvadratkilometer"
Hon: "Miljoner?"

Förstå hur många människor det skulle bo i Frankrike då! :p Hehe

Goodbye for now!

Nu drar jag mit till skolan :) Vi ses när jag kommer hem igen :) Ha en bra dag :) Puss ;)

Outfit of the day

Ja, här kommer dagens, måste erkänna att den är rätt trist :/

    
    


Tröja: H&M
Jeans: Diesel
Stövlar: Din Sko
Jacka: Vero Moda

En sväng på stan

Det ska jag nog ta idag, för att titta vad jag fick på posten! Det är alltid bra att använda sådana grejer :) Skulle dessutom vilja ha ett par fina ankelboots eller så :)

image271

Godmorgon! :)

Hoppas att ni alla har haft en bra natt :) Det har jag! Sovit som en stock. När klockan ringde blev jag förvånad och tänkte "Men klockan kan inte redan vara tjugo i åtta, jag måste ha stället den fel" :p Snart ska jag till skolan och så :/ Vad ska ni göra idag? :)

Sleepingtime!

Nu ska jag ta och sova, så jag får massa sömn inatt eftersom jag mår halvkrassligt :) Det borde ni också ta och göra :) Skolan imorn ju :/ :( Men, ni får ha det så bra och sova så gott :) Godnatt!

Glögg :)

Nu ska jag göra något mycket efterlängtat! Jag ska dricka glögg :D Jag ÄLSKAR glögg :) Det är såå gott! Tycker ni om glögg? :)

image270

Outfit of the week

Ja här komemr då veckans alla outfits, blev bara fem, eftersom jag itne haft någon speciell idag och inte i tisdags. Men här kommer dem:

    


Så, vilken gillas mest? :)

Jag vill gärna ha kommentarer på bra/dåliga saker med alla dessa outfits :) I like! Så.. Feel free to tell me :)

På TV just nu

Nu är det Parlamentet på tv, så de tittar jag på :) Det är nice! Gör ni?

Nej, nu får det räcka.

Nu får det räcka med låtar för stunden :) Vad gör ni nu? Jag sitter och tittar lite på olika parlamentet-snuttar, dom är ju bara så roliga :)

Här kommer..

..en rätt skön låt också :)

Chris Brown - Wall to wall

Ännu en bra..

.. är Rihanna - Hate that I love you


Nu fortsätter..

.. musiken! Jag skulle ju visa lite bra låtar :) Men de hängde sig. Så nu provar vi igen :)

Kat DeLuna - Whine up

Nybadad och nyäten

Japp de är jag nu :) Har badat, jätteskönt :) och har ätit middag, potatisgratäng och fläskfilé, hur gott som helst :)

image263

Badning.

Nu går jag och badar så länge. Senare ikväll får ni också rösta på Veckans snyggaste outfit, ska jag lägga in så ni ser :) Hehe. Men vi hörs om en stund :)


Nähepp.

Näej hörni, Youtube slutade fungera.. Så jag lägger upp lite låtar om en stund :p

Kände för..

..att dela med mig av lite bra låtar som jag lyssnar på just nu. Så här kommer några låtar :)

Huvudvärk

Jag hatar huvudvärk. Det är verkligen något som är jättejobbigt. Jag lider av migrän (och nej jag är inte en sån där som ba: Åh jag har ont i huvet, jag har migrän) Jag har konstaterad migrän sedan jag var fyra år, och ibland får jag bara sådär jättejätteont. Och nu är en sådan period. Det går inte att titta för man får ondare av det. Det går inte att blunda för man får ont av det. Man kan inte prata för då gör de ont. Man kan itne tänka, för då gör de ont. MAn kan inte somna för de gör för ont. Det är hemskt! Och de enda man tänker på är "Jag har ont i huvet". Så jag har haft så sen igår lunch nu.. Och de är jätteobbigt :/ Är de inte bra imorn innan skolan får jag nog stanna hemma. Det gör så ont att jag mår illa. Usch. Funderar på att gå och ta ett bad för att verkligen slappna av och så.. Vi får se..
image262

?Middag?

Ja, nu har jag ätit typ middag. Fast ändå inte.. Och de är inte lunch heller. Det är en måltid som är emellan :p F_ör middag ska jag äta senare :p Jag åt iallafall en pizza, hur gott som helst :) Se bara:

image261

Victoria Beckham

Jag har funderat på Victoria Beckhams frisyr.. Vad tycker ni att hon passar bäst i ? Den långa frisyren, eller den korta? Jag tycker definitivt den långa.

   

En kul grej som sades på kursen

Vi har ju haft hur mycket redovisningar som helst nu på kursen, och det var riktigt roligt en grej som en tjej sa. Hon råkade säga helfel men gjorde snyggaste räddningen :p

Hon står och pratar om en halloweenkväll som hon hade anordnat, och så ju längre hon pratar dessto mer lever hon sig in i hur det var och blir mer och mer entusiastisk. OCh så säger hon:

"Ja, och så satt vi där på golvet med massa kuddar och så hade vi tänt en brasa i en öppen spis..Hade vi inte gjort, men vi hade några stearinljus.."

Jag och C brast ut i väääärldens skratt då. Det var hur kul som helst :) Och hälften av klassen hade itne märkt nåt, men sen tänkte dom till och så satt alla och småskrattade åt det i en halvtimme :)
image256

Värsta häftigt!

Igår kväll, eller.. Antagligen inatt, så satt vi, Jag, C, S och M uppe och snackade jättelänge. Och M satt och gjorde massa test på mig. Jag skulle typ tänka på en färg och sedan beskriva den med tre ord. Då kunde kan tala om för mig hur jag är som person. Sedan fick jag t.ex. berätta vad min första känsla var när jag tänkte att jag stod i ett vitt rum utan dörrar och fönster. Då kunde han tala om vad jag kände inför döden. Massa såna grejer. Han kunde tala om vad jag sätter först i livet och hur jag är mot mina vänner och sånt. Och de coola var att han känner ju inte mig. Vi har aldrig träffats liksom. Hur coolt som helst, och nästan allt stämde. Jättekul var det :)

..Inspiration

Jag tänkte att jag skulle fortsätta lite på ämnet inspiration idag.

Jag tycker att det är så himla konstigt idag. Som, kändisar. De inspirerar ju oss. Inte sant? Klart dem gör, på dem flesta iallafall. Och vi ser upp till dem, eller inser att "shit, sådär ska man inte göra". Vi tycker om att klaga och berömma deras kläder, deras hår, och deras smink. Folk nu för tiden skaffar sig bloggar. Modebloggar pratar jag om nu. Bloggen blir stor och välkänd. Får många läsare. Dessa bloggar innehåller oftast massa kort på sig själv, mycket om kändisars kläder, om olika varor i butiker osv. Folk läser ju då dessa, och tar efter. Och detta vet man ju när man börjar blogga. Att det förmodligen kommer att vara en skara med folk som tar efter en, en skara som tycker om en men kanske stannar där och omedvetet blir påverkade, och sen finns det en skara som bara klagar. Detta vet man när man börjar blogga. Sedan kommer det folk och säger att man har härmat dem elelr någon annan. SJÄLVKLART säger jag bara. SJÄLVKLART härmar jag andra. Men! Nu har jag itne fått så mycket kommentarer om att jag härmar någon, men jag har läst i andras bloggar att dom blir kallade för wannabe's. OCh det behöver inte alls vara så. Men man blir påverkad. Man blir INSPIRERAD.

Jag personligen tycker väldigt mycket om Stina-lee's sida, för jag gillar hennes attityd som hon visar, jag gillar de mesta av hennes kläder och så. Jag tycker hon verkar vara en mysig tjej. Hon är dessutom rätt lik mig, inte till utseendet, men vi verkar gilla ungefär samma saker. Ibland går jag in på hennes sida, och självklart tittar jag vad hon har på sig, vad hon skriver om och vad hon har testat för grejer. Ser jag något jag gillar så kanske jag går och köper det jag me. För då har hon inspirerat mig. Samma sak, jag ser en kändis, jag tycker om de den gör/säger/klär sig i. Jag gör likadant. OCh det är itne medvetet som man alltid "härmar" utan de ligger i de omedvetna. Det finns väldigt många bloggar osm jag går in på om dagen, och ser något jag gillar. Då kanske jag köper det. Det bara är så. OCh det kallas inte wannabe, det kallas inspiration. Wannabe för mig är någon som gör ALLT exakt likadant som en annan person. Den köper EXAKT samma grejer, använder EXAKT samma språk, EXAKT likadan frisyr osv.

Jag vet inte vad ni tycker, men de här är mina åsikter. Jag inspireras, ni inspireras, jag tar efter, ni tar efter. Det spelar ingen roll om ni vill de eller inte. ALLA tar efter.

Inspiration

Jag har hittat en bild som VERKLIGEN inspirerar mig mentalt. Och det är den här:image255



Varför? Jo för att jag tycker för de första att de är en jäkligt cool bild. Men sen också för att jag påminns om den hon var förut. Hur söt och fin som helst, utan att följa alla kändisideal med blont hår och fläckfritt ansikte. Hon hade rött hår, ochhon hade fräknar överallt, och hon var jättefin! Hon inspirerade mig som bara den. Sen tänker jag också på hennes roll i Freaky Friday och där tycker jag att hon har rolig attityd. I like the picture helt enkelt. Inspirerande.

Hat vs. Kärlek

Jag satt och tänkte på en sak. Tänka tt man kan känna att man hatar någonting, och sedan övergå till att älska det. Det ärkonstigt. Men de beror nog på att man kanske faktiskt inte HATAR och faktiskt inte ÄLSKAR utan bara tycker illa om och tycker om? Jag vet inte.. Iallafall så var det så för mig. Jag hatade en låt, och nu när jag har börjat lyssna mer på den så älskar jag den. och det är :

Här är stället.

Här kommer lite bilder på stället vi var på. Den första är salen där vi haft alla föreläsningar, och den andra är matbunkern där vi har tillbringat mycket tid. :)

image253

image254

The girls

Här är vi brudar som jag umgicks med på kursen. Från vänster: Patricia(Patsy), Jag, Camilla, Malin, Sofie. Vi står i våra Ungdomsledar-jackor som vi fick och känner oss sådär lagom underbart fräscha och heta :p

image251

image252

Helgens schema

Såhär såg då helgens schema ut:

image250

Kursen

Tänkte att jag ju faktiskt kunde berätta lite om kursen jag varit på. Det är en Ungdomsledarkurs inom ridsporten. Den har varit i tre delar, så de har varit tre helger vi har varit där. Första helgen var det tre dagar och andra och tredje helgen nu har varit två dagar. Vi har pratat om att leda unga, att kommunicera med unga, vårat kroppsspråk, föreningsliv, US/DUS/CUS, handikapp, säkerhet osv. Det har varit både bra och dåligt. Jag tyckte att jag redan kunde mycket av det innan, men mycket var ändå sånt som var nytt.

Det allra roligaste var den här helgen, och då framför allt igår. Då pratade vi om kroppsspråk, och vi fick verkligen tänka till om hur man faktiskt ser ut beroende på hur man står. Det var supernyttigt och det tror jag att jag kommer att ta med mig i livet, och även framförallt då när man ska redovisa elelr presentera något. Vi fick också lära oss hur man kan se på ett barn om den hittar på ett svar på en fråga eller om den faktiskt minns vad man sagt. Det var superhäftigt.

Idag hade vi då avslutningen och det vbar rätt skönt faktiskt. Det har varit rättså intensivt, och stället man är på sover man ju då borta på. Och det ligger långt ute på Värmdö. Om man åker bil i ca 20-30 minuter kommer man in till centrum, och det består av en pizzeria och en konsum-affär. Så det var väldigt tråkigt och de fanns ingenting att göra. Dessutom så åt vi hur många gånger som helst. Matschemat såg ut: frukost, fika, lunch, fika, middag, fika. Detta plus att man käkar godis och grejer. Och till varje måltid var det efterrätt och på lektionerna tryckte dom i oss frukt. Kändes som ett matläger. Det var hur mycket mat som helst och jag tror att jag inte kommer att vara hungrig på hur länge som helst :p

Äntligen hemma

Hej allihopa! Nu är jag hemma från kursen, har precis kommit innanför dörren, och vad var de första jag gjorde?
 Jag startade datorn och logade in på blogg :) Och vad möts jag av? Hur mycket gulliga kommentarer som helst! Hur glad blir inte jag av de? :) Ni är så söta :) Hoppas att ni har saknat mig :p Hehe, för jag har saknat er :)

Hejdå!

Nu måste jag åka! Så vi ses imorn :) Hoppas ni har de så bra tills dess :) I'll miss you ;)

Outfit of the day

Här:

   
     

Shit!

Igår kan de vara så att jag har sett världens grymmaste plattång! De var när vi var i skärholmen, då stog dom därinne och haffade folk som fick prova. Det var en plattång och man kunde göra lockar med den också. Så hon gjorde några korkskruvar på mig, dom blev jättefina. Men jag tänkte att dom säkert inte håller. MEn jag kan ju säga att de gjorde dom. Det där var vid lunch igår, och nu sitter jag och försöker få bort dom genom att platta håret, och jag vet inte HUR många gånger jag har dragit med plattången över locken, den blir inte rak! Och jag har egentligen självrakt hår. Hjälp vilken bra locktång de var! :O Jag blir sugen på den faktiskt!

Den här dagens utseende:

Ja, den här dagen börjar ju då med att jag INTE försov mig :D Duktig jag är :) :p Så nu ska jag göra mig iordning och blogga lite. Sen ska jag packa och sen åker jag och hämtar upp C. Sen åker vi och hämtar upp S,M ovch P. När vi gjort de bär de av mot kursen. Där kommer vi först ha lektion, sen lunch, sen lektion, sen fika, sen lektion, sen middag, sen lektion, sen kvällsfika. KAn ju säga att vi äter, äter och äter. och så har vi lektioner ibland också. Det är typ så :p Haha! Man är aldrig hungrig där iallafall :p Men de är god mat :)

Musik!

Tänkte att jag skulle bjuda på en bra låt också :) Här kommer en gammal klassiker som jag har på min skiva:



Den är ju bara för bra! Grym som partylåt ju :) Och det bäst; alla kan sjunga med ;)

Kommer ni ihåg?

Igår när jag skulle sova kom jag att täimage239nka på en
sak. Kommer ni ihåg discona man hade när man var liten? Dom som man gick på på olika skolor. Där alla stod längs kanterna av dansgolvsrummet. Ingen vågade dansa. Men ju äldre kan blev så började fler och fler dansa. Och när de kom en lugn låt brukade alla ropa TRYCKARE, och sen stod alla och kramades och vaggade fram och tillbaka. OCh dansmovesen till vanliga låtar var ungefär: steg åt höger, steg åt vänster, steg åt höger, steg åt vänster... Och hela tiden under discot slängde man ett öga på klockan, de slutade tio och man räknade hela tiden och tänkte "nej, nu är de snart slut". OCh när gyllenetider-sommartider kom så blev det en himla fart på alla, då helt plötsligt började alla att dansa. Det var oftast efter den låten som alla kom igång. Minns ni? Det gör jag..

Ibland saknar jag tiden då man var liten. Man trodde att allt var så komplicerat, men tänk vad fel man hade. Det kunde bli mycket värre.

Godmorgon allihopa!

Idag är det dagens för sista delen av kursen jag går! Det blir nog bra ska vi se. Hoppas jag. Men de smärtar att vara uppe såhär tidigt på en lördag :p Haha! Och imorn blir de nog lika tidigt dessvärre. Usch. Det tråkiga med kursen är att den ligger långt bort i skogen, och det finns ingenting i närheten. Det tar ungefär 20 minuter med bil till närmaste centrum, och de centrumet består av en coopaffär typ. :/ Hm. Nåja, de är ju bara från lördag till söndag :)

Sleepingtime

Nu är jag på väg till mig säng. Hoppas ni får en underbar natt :) De ska jag ha! Ses imorn, och jag ska hinna med massa inlägg innan jag åker :) Jag lovar :) Puss godnatt

Fixat naglarna :)

Nu har jag fixat mina naglar :)  Har ju då haft ett nagellack, som har gått bort till hälften. Men de va fult:p Så nu har jag ÄNTLIGEN tagit tag i att ha tagit bort de, och nu har jag målat på genomskinligt bara :)

Kurs i helgen

Tänkte bara klargöra för alla att imorn åker jag på kurs, och blir alltså utan tillgång till dator. Alltså; inget bloggande. :( Snyft. Jag kommer sakna det :( Hoppas att ni kommer att sakna mitt bloggande också! :) :p MEN! Jag kommer ju tillbaka på söndag :p Kursen slutar typ 2 så jag är väl hemma vid fyra senast :) Hehe :p Önskar att jag kunde blogga från min mobil, men de går inte :/ Jag lyckas inte få igång mina MMS :/ Råtrist. Men men, sånt är livet :p

HJÄLP?

Hm, jag tror tyvärr att jag kommer att klassas som ett sekel efter i den här världen, men vet någon/ kan någon säga till mig, en bra sida där man kan titta på paparazzibilder av kändisar? Jag skulle vilja se vad och hur kändisar klär sig utan att behöva kolla folks bloggar, och jag är ju iallafall så pass smart att jag förstår att dem inte tagit bilderna själva, utan från en hemsida, så nu undrar jag; Var? :D

Förklaring till bloggprogrammet

Tänkte att jag skulle förklara delarna i bloggen lite mer ingående :p

Dagligt:
 - Outfit of the day
     Här visar jag vad jag har på mig för kläder för dagen. Också vartifrån alla kläder kommer.
 - Resumé av dagen
    
Här skriver jag vad jag har/ska göra under dagen.
 - Dagens roliga (om det finns)
    
Om det har hänt något riktigt kul så skriver jag ju då det :)
 - Yaiyaliciouz wants
    
Här lägger jag in text eller bild på det jag mest vill ha den dagen.

Lite då och då:
 - Nyshoppat
    
Jag shoppar rätt mycket (skäms lite) så jag lägger upp text och bild på det jag köpt.
 - Outfit of the week (söndag)
     En resumé av alla outfits under veckan som gått. 
 - S&C Citychics
    
Jag och min kompis Camilla åker ibland (ca en gång i veckan) till något av shoppingcentren runt om i stan och
     spanar in allt möjligt. Här kommer då text och förhoppningsvis bilder från det.
 - Veckans tips (måndag)
    
Här skriver jag lite tips från mig, till er :)
 - Veckans minnesbild (torsdag)
    
Här lägger jag in en bild från ett starkt minne jag har. Och så skriver jag lite kort om det.
 - Högst på listan den här veckan (fredag)
    
Här kommer det jag önskat mig flest gånger under veckan. Och det kan vara allt möjligt.
 - VideoUpdate
    
Video på mig när jag pratar massa skit :)
 - Update på kostprogrammet
    
Jag och min vän C kommer snart att påbörja vårt projektarbete. och under det ska vi gå på kostprogram i ca 2
     månader, och det komemr bli RIKTIGT tufft för mig som är sååå onyttig så de finns inte. Här kommer jag
     förmodligen klaga på allt jag inte får äta. :p
 - Jag inspireras av
    
Här kommer det upp namn eller bild på någon jag inspireras av. Både klädmässigt och tankemässigt.
 - Tröga grejer
    
I min vänskapskrets ingår ett gäng med halvkonstigt tänkande individer, bland annat jag då. Ibland kommer det
     oerhört tröga kommentarer, och då lägger jag upp dom här :)


Det är nog ungefär de som finns i min blogg :)

Mitt bloggprogram

Nej hörni, nu är jag himla dålig på att följa mitt gamla bloggprogram, så nu ska jag skriva det som faktiskt är aktuellt:

Dagligt:
 - Outfit of the day
 - Resumé av dagen
 - Dagens roliga (om det finns)
 - Yaiyaliciouz wants

Lite då och då:
 - Nyshoppat
 - Outfit of the week (söndag)
 - S&C Citychics
 - Veckans tips (måndag)
 - Veckans minnesbild (torsdag)
 - Högst på listan den här veckan (fredag)
 - VideoUpdate
 - Update på kostprogrammet
 - Jag inspireras av
 - Tröga grejer

Yaiyaliciouz wants

Det jag VERKLIGEN vill ha nu är en oversized vit skjorta. Jag tycker att de är super snyggt! Så nu är även ajg redo att hoppa på det :) I like! Hittade den här på LaRedoute:

image238

Är den inte hur snygg som helst? :O

Japp, jag är hemma :)

Har fått en del frågningar om ajg är hemma igen, och ja, de är jag :) Hehe :) Jag var jätteduktig, jag lyckades få hem allt som stod på listan :D Haha :p Skoja bara. Nämen, nu har jag dessutom hunnit med lite städning. !! Hör på den! Jag har faktiskt de :D Jag är lite stolt :)

Affärn!

Jaha, då kom pappa just in i mitt rum och frågade om jag kunde åka och handla åt honom och mamma. Så jag sa att jag kudne de. Fick VÄÄÄRSTA inköpslistan. Så nu ska jag dra dit. Hejdå :)

image237

Dagens roliga :)

Här kommer en rolig grej som M har sagt. Vi satt i skolan och diskuterade våra idrotter (jag går ju i idrottsklass) och M, håller på med Golf.

Jag: Men, vad gör ni nu när de blir vinter, man kan väl itne spela golf när de är såhär kallt?
M: Jo, men bara inte underlagt är dåligt.
Jag: Aha, typ snö? Då försvinner bollen ju.
M: Jaa, asså, så länge de inte är frost på marken.
Jag: Okej, alltså när de itne är kallt.
M: Ja, men de är lungt.. Bara det är sol på natten så!

EH? Vadå sol på natten? Vart lever han nånstans? De är väl aldrig sol på natten? :P Haha! Typiskt honom alltså :p

Översättning: Bara det är VARMT på natten så. :p

Lite om Träningsvärk

Jag har typ mesta träningsvärken Hr nog iofs aldrig haft träningsvärk där :p Haha. Ont gör de iallafall. När jag lutar mig bakåt. Men men :p Så kan de gå, känns ju iallafall att man har gjort något :)

På vår biologitimme idag så satt vi och pratade om just träningsvärk då. Det var jag som tog upp de, för jag ville veta om de jag hört var sant. Jag har nämligen hört att träningsvärk är sår i musklerna. Vilket jag tycker låter lite äckligt. Men min biologilärare sa att de faktiskt var sant. Då undrade jag vad som är bäst att göra när man har sår i musklerna. Då sa han att de allra bästa är att träna mera. Hmm :/ Låter konstigt. Då lär väl inte "såren" läka? Eller? :S Konstigt de här med biologi. Inte logiskt någonstans i mina öron :p

image236

Yaiyaliciouz wants..

Okej, ni får gissa vad jag vill ha :) Inte de? Okej. Men ni får gissa ändå :) Och svaret är en städare! Någon som kunde städa mitt rum! Ni vet hur jagalltid säger att jag ska städa mitt rum. Tror ni att jag gör de? Nej, precis, inte ett dugg :/ Så de är nog de jag allra mest vill ha! Skulle så gärna vilja ha rummet städat tills innan jag ska på kursen, så jag får komma hem till ett nystädat rum :/

image234

Mycket prat om..

Som ni säkert vet har de varit mycket prat om en viss blogg på senaste.. otrohetsaffaren.blogg.se
Inte för att jag på något som helst sätt vill göra "reklam" för den här bloggen, men vad tusan är det? Hur kan man vilja göra något sådant? Hoppas VERKLIGEN att det inte är sant! För i så fall: STACKARS FLICKVÄN!

Vad tycker ni?

Ny(shoppat)

Ja, de här är väl egentligen inte shoppat, men samtidigt är de de. Det här är jeansen jag fick från VeroModa för att jag var en av de första 100 kunderna. Jag vet inte om jag gillar dem. Dem är egentligen snygga, men för min smak så är dem lite för höga i midjan :/ Och egentligen är dem för långa, därför som dem blir lite stora i midjan. Men men.. De duger. Jag gillar dem när man har något som går ner så man bara ser själva benen. :)

        

Nyshoppat!

Här köpte jag ett linne på Gina Tricot. Som ajg skrev så hann jag inte prova det, men jag hade tur, Det satt som ajg trodde. Jag ville ju då ha ett långt linne, som går ner över rumpan, så jag tog ett som var L istället för XS/S som jag brukar ha :p Och långt blev det ju :)

    

Nyshoppat!

Här kommer en bild på trosorna som jag köpte ;P Haha! Dessa två köpte jag för att få med ett par jeans när jag köpte jackan :p Och nej, jag ska inte visa trosorna på :p Det slipper ni ;) Det får duga med en golvet-bild :)


Kommentarer

Vad roligt de är att få så många kommentarer :) Fortsätt! Som jag skrev här nedanför! Jag tänkte bara smyga in de här inlägget för att säga att jag svarar på alla kommentarer jag får som är värda att svara på, så om ni undrar något så får ni svar på de :) Hare bra! Puss ;)

Nyshoppat!

Här kommer lite bilder ¨på mig i min nya skinnjacka :)

      


Den är lite annorlunda från de jag egentligen ville ha. Ville ha en vanlig enkel skinnjacka. Men samtidigt, varför då? Vill jag ha exakt samam jacka som alla andra? Nä. Den här var roligare :) Vad tycks? :)

Min dag!

Hoppas att ni har haft en bra dag idag :) Det har faktiskt jag haft! :) Så jag tänkte berätta lite :)

Tidigare:
Började ju iofs dagen med att försova mig, men.. Det löste sig. Läraren blev arg och jag och C fick lov att ingå en pakt om att aldrig mer komma för sent. Undra hur de kommer gå.. Men men. Sen hade vi vääääärldens håltimme tills vi skulle vara på SACOmässan i älvsjö. Så då drog jag,C och K till Skärholmen. Shoppade lite där. Som jag sa förut så hade ju VeroModa öppningserbjudande. OCh jag hittade ÄNTLIGEN! en skinnjacka som jag gillade. Och då kostade den 100 kronor ifrån att jag skulle få ett par jeans, så jag köpte två par trosor och fick ett par jeans :D Hur nice som helst! Sen sprang jag in på Gina Tricot en snabbis och köpte ett linne som jag vill ska bli lite långt, hoppas att de passar för jag hade itne tid att prova :p Sen åkte vi till mässan. Det gick inte så hila bra egentlien. Hittade iofs en skola som jag blev RIKTIGT intresserad av. Men.. En liksom.. Tråkigt :/ ME nmen. Sen åkte jag hem, och på motorvägen var de hur mycket kö som helst. Inte så kul.

Nu:
Har precis svarat på massa kommentarer som jag fått här i bloggen. Hur kul som helst :) Så FORTSÄTT med det :) I LOVE IT! :) Tänkte att jagska lägga in lite om de jag shoppat idag snart.

Sen:
Är ju fredag nu, så blir nog en lugn utgång med C&M senare. Jag och C ska ju på kurs imorn till söndag. Så då blir de inte mycket bloggande den här helgen. Men ni får ha överseende ;) Men jag vet inte om jag orkar gå ut ikväll, vi får helt enkelt se. Vad ska ni hitta på ikväll? Utgång? :)

Saco mässan

Hej allihopa! Nu har jag varit på Saco-mässa. För er som itne vet vad de är så är de typ en mässa med massa "utställningar" från Högskolor, universitet och liknande. Det var rätt okej ändå, inte så kul. Det finns inte många ställen som jag kan gå på kan jag ju säga.. Inte som har de utbildningar jag vill gå. Men jag hittade en skola som verkade himla intressant. Hyper Island hette den. Kändes så oseriöst först så jag itne ens kollade, men sen kollade jag iallafall och den verkade jättebra. :) Men vi får väl se. :)

Outfit of the day

Här:

    
    

T-shirt: Gina Tricot
Jeans: Vila
Stövlar: Din Sko
Jacka: H&M

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Idag hoppas jag att det blir shopping för min del! Har fått mejl av Vero Moda där de står att dem har öppningserbjudande: T-shirts 29:-, Toppar 59:-, Stickat 99:-, Ytterplagg 199:-, och de första 100 som handlar över 400:- får ett par jeans. Det är mycket möjligt att detta är det bästa erbjudandet jag nånsin hört :) Så jag bara MÅSTE dit och kolla iallafall!

image201

Godnatt allihopa!

Hoppas ni sover så gott :) Det ska iallafall jag göra nu! Sitter och funderar lite över morgondagens outfit, om jag kanske ska dra på mig lackleggingsen då :) They are nice ;) MEn men, vi får se imorn ;) Hoppas ni har de bra inatt :) Så se till att sova så gott! Man behöver det :) Jag ska ha en riktigt skön beautysleep nu :)

image200

Peeling

Nu ni! Nu ska jag lägga mig i badet en stund och sedan peela hela kroppen med min Body Scrub :) Den är jätteskön :)  Nämligen denna:

image199

Gina Tricot

Alltså, nu måste jag bara säga vad jag tycker. Gina Tricots hemsida.. Jag hatar den :S Jag tycker att den är kass! MYCKET bättre förut. Nu kan man typ inte se vad som är nytt, man får itne ens se hela plagget åt gången :S Man måste rulla ner det :S Usch, Gina sjööööööönk i mina ögon nu när jag inte kan kolla in hemsidan. Blä. Nån som tycker som mig eller tvärtom?

Memory of the week 47

Här kommer minnesbilden för den här veckan:

image198
Det är på mig, min bror, Flip, och min andra bror. Vi är på båtsemester år 2005. Det var hur mysigt som helst. Och vi hade riktigt kul. Se bara hur små vi var :)

Outfit of the day

Här kommer dagens:

      

Dagens:
Linne: Gina Tricot
Kofta: Gina Tricot
Jeans: Replay
Stövlar(ej med på bilden): Din Sko

VideoUpdate



Ursäkta att kameran dog mitt i :p Men jag sa inget viktigt ändå :p

En riktigt trög..

Nu är jag hemma från skolan, och de är såå skönt att klockan bara är två! :D Nu måste jag bara berätta vad K sa igår:

Vi pratar om att de ska bli dyrare att parkera i stan, att de ska börja kosta 15 kr i timmen.

Jag: Men, på Åhléns kostar de ju redan 15 kr i timmen
C: Ja, men de är ju ett parkeringshus, de är säkert därför. Oc du ska ju alltid parkera där fast att de är dyrast.
Jag: Jaa, men de är för att de är centralast.
C: Jo iofs.. Det är ju rätt skönt..
Jag: Jo, men dyrt :/
K: Vad tjafsar ni om? Parkera på McDonalds! De är centralt och kostar bara 10 kronor i halvtimmen!

Suck, vad fel de kan bli.. Då är de ju dyrare.. 20 spänn i timmen... Suck :p Haha! Me kul var de :p

Gomorron! ;)

Ja, ny dag. Och jag försov mig igen :p Hehe. Inte bra. Men de är ju så skönt att sova :) Låg och pratade i telefon med M ganska sent igår, så de är väl de. Igår kväll var jag hos O också. Vi kollade på film. American gangster. Hur dålig som helst tyckte jag. Jag förstod INGENTING. Men vad vet jag, de kan ju vara att de är jag osm inte förstår mig på sånt där. Men han förstod inte heller så mycket om han missade en minut. Så den var värsta komplicerad. Nej, inget för mig. Nä, nu ska jag ta och åka till stallet. Frågade K när hon skulle dit, fem över halv sa hon då. Och jag kan inte åka dit utan henne för jag har mina kläder i hennes skåp. Så nu börjar de snart bli dags att åka. Hare så bra och hoppas ni får en super dag :)
image190

Såhär..

.. Ser jag ut när jag skriver i min blogg :)
image189

Nyshoppat idag

Som sagt så varj ag och köpte en jacka på H&M idag. Skulle leta långt linne, men kom ut med en jacka :/ Nåja, den var mycket fin tycker jag :) Jag har ju varit på jakt lite smått efter en lite längre kappa, men den här gillade jag skarpt, så de blev den. Gillar längden också :)

    
    

Min Skiva

Min skiva är GRYMT bra, och dessutom klar :D Här kommer listan:

1. Still will
2. Whine up
3. Eurodancer.
4. Summer loving
5. Love is wicked
6. I fell in love with the DJ
7. Sandstorm
8. Don't you know
9. Daddy DJ
10. Dr. Feelgood
11. It's like that
12. Wall to wall
13. Clumsy
14. Hate that I love you
15. Pon de replay
16. Bottleneck Bob 2000

Ser ni vilken party de är? :) I like ;)

VideoUpdate

 

Middag

Näej, de blev ingen omelett. Fanns inte allt jag ville ha. Så det blev att skicka brorsan till pizzerian :P Så nu är jag sååå mätt, efter en stor fet pizza :P
image178

Något riktigt fult!

Idag har jag hittat något RIKTIGT fult faktiskt! Det var hemma hos C, hennes blomma. Den ser ut som ett litet träd, men kolla hur "stammen" ser ut! Heeelt konstig ju! Wierd.
image177

Min lunch idag

Min lunch idag var kanske den bästa på mkt länge. Jag och C åkte hem till henne och skulle laga mat. Vi skulle göra omelett med grejer i. I min var det chorizokorv och fetaost. I hennes var det skinka och fetaost. Och det blev hur gott som helst. Här kommer lite bilder:
image173
Min omelett under tillagning

image174
Min omelett färdig

image175
Här är slutligen vår lunch.


När vi sedan hade ätit upp och så så gjorde vi te till mig och kaffe till C. Jag hade peach/mango te, och hon hade kaffe latte. Se hur gott de ser ut:

image176


Detta var en mycket mysig lunch :) Och nu kom min pappa nyss hem och sa att jag måste laga middag till mig själv, och då funderar jag faktiskt starkt på att göra en till sån här omelett :)

Kul grej

Idag råkade jag säga totalfel. OCh framförallt göra totalfel. Jag och C var på väg tillbaka till skolan efter vår lunch, och jag körde. När jag skulle stanna vid ett rödljus råkar jag trampa på gasen istället för bromsen så hela bilen lät "Whuuiiii", och då utbrister jag: "Shit, jag råkade trycka på fel knapp!.... Eller... pedal..." Sa tokfel. Men de som händer sen är råkul! C sitter nämligen och tänker hur länge som helst. Sen fattar hon typ och lyser upp i värsta skenet och utbrister "AAAAHHH!" och typ skrattar så mycket så att hon höll på att dö! :P Hur kul som helst :)

Outfit of the day

Här kommer en outfit of the day. Hade lite bråttom med posandet :p Haha!

     


Dagens:
Stickad väst: H&M
Svart tröja: BikBok
Svarta Jeans: Gina Tricot
Strumpor: H&M
Stövlar: Din Sko

Yo! ;D

Hej allihopa! Hoppas att ni har en strålnade dag! Det har jag :) Har varit i skolan, där de har hänt hur mycket kul som helst. Sen efter skolan drog vi en repa på stan där vi hittade en jacka till mig :D Sen så hade vi förresten lunch hemma hos C idag, mysigt :) Vad gör ni en dag som denna?

Yaiyaliciouz wants

Ja, vad önskar jag mig idag.. Jag tror faktiskt att de blir att min blogg skulle vara en blogg som får många kommentarer. Att alla som gick in och läste skulle kommentera. Både positivt och negativt. Jag älskar sånt. Alla möjliga kommentarer. Kanske inte sjuka påhopp eller liknande, men seriösa positiva och negativa kommentarer. Det är nog det jag vill ha mest idag. :)

På tal om lackleggings

Hade ju då mina nya lackleggings idag :D I love them! Men, mycket roliga grejer hände under dagen :) Först måste jag bara förklara att här i stan är det inte så många som har lackleggings. Så när jag hade dem idag fick M syn på dem och säger "ÅH, coolt" och börjar dra upp min tröja. Och jag blev typ galen och bara: "VAD GÖR DU!?"

En annan kul grej är att alla i skolan glor. Men inte som att vad fan är de där? Utan they like it ;P Haha! MEn de är snyggt!

Det allra roligaste var när jag precis kom hem och mamma då för första gången fick syn på dem. Det första hon utbrister är "Vad har du på dig?" Haha! Sen sa hon att man kunde beskriva dem som Kondombyxor. Haha! Klockren kommentar!
image166

Bästa låten just nu

Vilken låt tycker ni är bäst just nu? Jag tycker iallafall 50 cent feat. Akon - Still kill


Kan ju erkänna att den just nu dunkas i min stereo av mig och C, på nya skivan ;D

Man blir som man umgås

Idag hände en jättekul grej när jag och C var på väg hem från skolan. Vi åkte igenom stan, och det var ju mörkt ute så de va lampor lite här och var. Plötsligt säger vi:

C: Kolla, vad är de som lyser på taket där borta?
Jag: Men de är väl såna där granar, dom brukar sätta såna på taken vid jul. Fast vad tidigt...
C: Jaha!

Någon minut senare:

C: Sandraa, vet du vad de var?
Jag: Näej?
C: Det var en lyftkran som de lyser på...
Vi: ÅÅHHHH!!!

I själva verket var det inte några granar på taket, de va ingen gran, och det var inte ens ett hus. Det var en sån där sicksackig lyftkran, och så lyste det tre trianglar på den. SUCK!

Tjo Guys!

Hoppas att ni haft en bra dag :) Det har jag, det har varit riktigt kul idag :P Jag och C har väl varit en smula för trötta egentligen, men då blir de bara roligt :)

Började dagen med att vara på stallet. Hade ju ridning som första lektion. Det gick superbra :) Sen åkte vi och åt på McDonalds. Efter det var de skolan, och äckligt tråkig fysik. Sen var det Kemi där vi undersökte pH-värden, högst ointressant, min hjärnkapacitet behövs till vettigare saker. Sen efter skolan åkte jag hem till C och så var vi där Gjorde äntligen min skiva också :) Och sen åkte vi hem till mig. Och nu är vi här.

This day..

.. Har varit bra :) Hoppas eran dag har varit bra också :) Det gick itne så bra på tränoingen idag, och jag hade glömt mina handskar så jag fick blåsor på fingret :/ Memen. Nu ska jag sova :) Ha de bra! Godnatt :)

Glass och bär

Nu ska jag sätta mig och titta på TV en stund :) Hoppas de finns något bra :p Och så ska jag äta jättegod glass med bär och vit choklad :) MUMS!

image165


Hm, har en känsla av att de itne ser lika gott ut som de faktskt är :P Men men :p

Min blivande skiva

Håller ju som sagt på att göra en egen skiva som jag ska ha i min bil :) Här är låtarna jag kommit på hittils:

1. Kat DeLuna feat. Elephant man - Whine up

2. Brick and Lace - Love Is wicked

3. Fergie feat. Sean Kingston - Big girls don't cry

4. Brick and Lace - Never Never

5. Eurodancer

6.  Justin Timberlake - Summer loving

7. Justin Timberlake - Lovestone

8. 50 cent feat Akon - I'll still kill

9. Rihanna - Hate that I love you

10. Fergie - Clumpsy

Nån som vet någon liknande låt? Som är braa :)


Träning

Nej hörni, nu ska jag ta och åka och träna :) Hare såå bra så länge ;D

VideoUpdate

 

Ska man eller inte?

Har suttit och tittat runt lite bland olika tjejers bloggar.. Och många har ju köpt sig en liten svart skinnkjol. Jag vet inte om jag vill ha en sån. Jag tycker att det är väldigt snyggt, men de gäller att matcha till rätt grejer... Det är svårt.. Det kan antingen bli värsta flippen elelr värsta floppen. Men jag är ändå bra sugen på en. Vad tycker ni? Skulle ni köpt en om ni var jag? :)

image164


Den här från Gina Tricot är ju rätt snygg. (Ursäkta bildkvalitén) Får nog ta mig en sväng in på Gina när de blir dags för Citychics.

Yaiyaliciouz wants

Det jag helst av allt önskar att jag hade just nu är en svart skinnjacka! De är ju bara såå snygga tycker jag! Det tråkiga är bara att de är så dyra, och dessutom gillar jag inte äkta skinn. Hemskt vad man utsätter djur för. MEn ändå, de är ju HIMLA fina.
image163

Americas Funniest Home Videos

Ja, vad är det men kanal 5 och AFV? Varför sänder dom det två gånger om dagen? Det börjar bli uttjatat nu tycker jag. MAn har sett alla videorna(som för övrigt är från senast 95) typ hundratals gånger! Nej, nu överdriver jag, men väldigt många gånger iallafall. Dom är roliga första gången, men inte andra, och itne tredje, och itne fjärde heller. Vad tycker ni om AFV?

Klippt luggen!

Nu ni, nu har jag klippt min lugg, alldeles själv. Så de blir ju inte superbra, men jagblev rätt nöjd ändå. Tycker de blev roligare än de andra iallafall :) Här får ni se:

   

Äntligen!

Ni kan ju gissa ungefär HUR glad jag blev idag när jag såg att jag hade fått paket :) Det inneöll mina och C's lackleggings :) Så jag har öppnat och provat dom och de lämnar ju inte mycket till fantasin måste jag väl säga :p Haha! Men de är ju så underbart snyggt :) KAN hända att dem kommer att ingå i min outfit imorn, säkert i C's också :p Haha!

 

   

This day

Ja, den här dagen har varit rättså bra hitills :) Jag började dagen med en tråkig sak iochförsig. M skulle ju åka hem, eller ja, han skulle åka till jobbet, och så ska han jobba två veckor i streck :/ Mindre kul. Men men :( Sen när jag gick upp på riktigt så gjorde jag mig iordning och åkte och hämtade Ma hemma hos honom, han skulle åka med mig till skolan. Sen åkte vi och plockade upp C. Så vi blev tre pers i bilen imorse :) Mys. Sen var jag i skolan, hade två lektioner bara, mycket skönt. Sen efter skolan åkte jag hem och nu har ajg precis ätit lunch. Åt ingenting i skolan för de va inge gott. Så istället åt jag en goood pizza här hemma. En Mozzarellapizza från ICA. Hur god som helst :) Senare idag ska jag åka och träna, hoppas de går bra :) Vad har / ska ni göra idag? :)
image152

Tips of the week

Den här veckans tips handlar om peeling. Ni vet när man börjar känna att man vill peela sig, och gör de, och ändå känner att man inte fått bort allt. Gör då som jag. En stund innan ni ska peela er, smörj då in er med hudkräm. Rikligt. Så att ni blir jättemjuka. Resultatet blir MYCKET bättre. Peelar man när man är lite halvtorr brukar man itne få bort allt och huden kan bli irriterad. Mjukgör man däremot och peelar efter en stund så brukar man få bort allt och huden blir bara bra. :)

HemmaSPA

Igår kväll hade jag och M hemmaSPA. HUR mysigt som helst. Verkligen något jag rekommenderar. Använde alla möjliga olika grejer, medans vi satt i badkaret och hade bubblor på lite då och då. Här är sakerna vi använde:



Övre raden från vänster: Oliv hudlotion, Massageoil raspberry, RESQ body scrub, Fotkräm
Nedre raden från vänster: Skrubbtuss, Skrubbvante, grov fotfil, fin fotfil

Vi började med att lägga oss i badet som var supervarmt. Sen skrubbade vi varandra med skrubbvanten på hela kroppen. Skrubbtussen använde vi till ansiktet som är lite känsligare. Sedan efter det så gjorde vi ansiktsmask, som tyvärr inte är med på bilden. Efter det så masserade vi varandra med massageoil, och sedan tvättade vi bort oljan med hjälp av body scrub. Sedan filade jag mina fötter med grovfilen och sedan med finfilen. Sedan avslutade jag med en inpackning i håret och en kalldusch. När vi hade gått upp smörjde vi in oss med oliv hudlotion.

Det här rekommenderar ajg starkt! Hur skönt som helst för kroppen! OCh body scruben hade jag aldrig testat förut, men den var jättebra, ganska små korn i, men VÄLDIGT många.

Outfit of the day

Idag har jag enligt mig en väldigt tråkig outfit :p Hehe :p MEn, man måste ju vara lite boring för att kunna piffa till sig och vara fin ibland :)

     


Dagens:
Tröja: Bikbok
Jeans: Replay
Stövlar: Din Sko
Sjal: Nåt konstigt stånd.

Outfit of the week

Här kommer veckans outfit som har varit den här veckan;

     

Måndag till lördag här. Blev ingen på söndagen eftersom att jag bara gått runt i mjukis hela dagen :p Inte haft någon outfit direkt :p Haha! Vilken gillar ni bäst? Och vilken pose är bäst kan ni ju också skriva :p Hehe ;) Blev lite olika poser :p

Sötnos

Titta vad som var på TV när jag slog på den nu. Är den inte hur söt som helst? Jag tycker iallafall det!

 


Dessvärre var den inte riktigt lika söt när den blev vuxen...


Nyshoppat!

Igår var jag ju och shoppade en snabbis inne på Åhléns, och jag köpte ju som sagt en väska där. Jag glömde att lägga in den här igår :p Så jag gör det nu :D

 

Som ni ser, en väldigt enkel, brun väska. Den har tryckknappar på sidorna så att men kan variera utseendet. Jag tycker att den är väldigt stilren :)

Goodmorning!

Eller kanske goodafternoon! Känner att jag har sovit lite väl länge. Men var ju som sagt uppe sent igår för att hämta mamma och pappa, så vi fick ju inte sova förrens sent :p Hade ställt klockan på elva men icke sa nicke, jag vaknade inte av den :p Nåja, bättre sent än aldrig :p

Yaiyaliciouz wants

Just nu vill jag faktiskt ha solbränna. Det vill jag helst av allt ha idag. Det är så himla fint när man är lite brun och så :) Hittade ett kort på mig själv som är taget när jag precis vart utomlands, jag var JÄTTEbrun! Blond också för den delen :p Men brun! Himla snygg bränna, men man ser iaf skillnaden. Titta:
image134

VideoUpdate

 

This day

Började ganska så sent :p Gick upp ungefär vid tolv :p Var lite trött efter gårdagen :p Men de var väldigt skönt. :) Sen gick jag upp, och åt lunch som min mamma hade gjort :) Sen efter det så åkte jag och solade :) Sprang in en snabbis på Åhléns också :) Köpte en fin väska :) Sen åkte jag hem, på vägen hem så handlade jag mat åt min mamma :) Och när jag kom hem så duschade jag, skönt! Sen kom M hit, och så var jag med honom. Skjutsade mamma och pappa också, dom skulle på middag hos ett par kompisar. Så jag ska hämta dom senare ikväll också :p Nu har vi precis varit och ätit pizza och tar det bara lugnt :) Får se vad som händer ikväll :) Vad har ni gjort idag? :)

Fergie - Clumsy

Sitter och lyssnar in mig på den här låten just nu. I like it. Den är VÄLDIGT speciell, men den är skön att lyssna på. Plus att de är rätt bra text :) De stämmer ju :) Vad tycker ni?

Jag gillar bakgrundljudet och så, och jag känner att man hänger med i texten väldigt lätt. Så kallad trallvänlig :p Haha! Dessvärre får man den i huvudet om man lyssnar på den. Så det är inte bra att avslut med den här låten för dagen :p

Outfit of the day

Haha har bytt namn nu från dagens outfit till Outfit of the day :) Tycker att alla andra skriver Dagens outfit på deras bloggar och man ska ju vara lite originell :p

   


Dagens:
Svart linne: H&M
Grönt linne: Gina Tricot
Svarta Jeans: Gina Tricot

Hehe, jag känner mig ju som sagt lite egen idag så jag kör en lite tuffare outfit idag :p

Goodmorning!

Hur står det till idag? :) Med mig är det bara bra, jag är lite trött bara :p Haha :p Memen, så är de när man är ute och svirar :p Idag kommer M hit :) Men nu så tänkte jag ta och åka och sola mig lite, känner mig så himla höst-blek :/ Så jag kände för det :) See you when I'm back ;)

Schleten

Ja, såhär schleten kan man se ut när man kommer he mfrån krogen och har varit nykter och dansat HELA kvällen.

image129

Happenings for the day

Hallåå, nu har jag precis kommit hem från krogen :) Tänkte skriva lite om dagen.

Började ju då dagen med skolan. Hade ju som sagt historieprov som jag knappt hade pluggat till(skäms). Det gick superbra! Mycket över mina förväntningar! OCh jag ger creds till C, som hjälpte mig mycket innan provet precis. TACKTACK Gumman! Sen efter skolan så åkte jag hem och tog de lite lugnt. Fick ju som sagt veta i skolan att jag skulle på teater ikväll klockan kvart i sju på dramaten. Så det var bara att pallra sig dit. Hela kvällens planer förstördes, skulle ju ha gått ut me S, men istället bestämde vi att jag skulle möta henne på stan vid krogen när jag var på väg tillbaka. Sen skulle jag vara helt nykter och sedna köra bil hem.

Så jag åkte på teatern, och den var faktiskt bättre än jag hade trott. Tack och lov :p Jag körde ju som sagt, och C satt brevid. Sen hade vi lilla TomTom med oss, vår lilla ängel :) Sen på vägen hem ringde jag S och hon är så fräck att hon bara säger att hon inte vill helt plötsligt. Hon vill tydligen inte vara nykter, jag svarar att hon inte behöver vara nykter, bara jag. Då säger hon att hon inte vill dricka för att hon kommer bli ledsen då. Då säger jag att vi kan ösa på nyktra båda två och ha skitkul ändå. Då gnäller hon på stället att hon itne kan ha kul där. S; Ta ett gott råd och SÄG istället när du inte vill. Säg istället att du vill vara på de andra stället, säg att de är mig du inte vill vara me. FÖR! Det värsta av allt; hon var redan på en annan krog, och tänkte stanna där istället.. Frågan är ju vad hon gjorde eftersom hon inte kunde ha kul utan sprit, men inte ville dricka heller. ÅH! Jävla schysst "kompis".

Blev skitförbannad så jag följde med C till M istället och så var vi där, dom hade lite förfest hos henne. Sen drog vi ut, jag hängde med. Kvällen blev skiiiitrolig ute! Fast jag var helt nykter :) Jag hade verkligen askul! Inte behövde jag S. Hon var rätt torr sist ändå så.

Aja, har ni haft en bra dag? :)

VideoUpdate

 

Outfit of the day

Här kommer dagens outfit, som sagt så var jag jättefrusen imorse, så jag klädde på mig rejält :)

    
    

Dagens:
Mössa: Lindex
Tröja: UCLA, Bikbok
Jeans: Gina Tricot
Skor: Gamla, från Skopunkten

Hehe! Idag blev det många många poser ;)

VideoUpdate


Goddag!

Idag trodde jag skulle bli en hemsk dag eftersom att jag skulle ha prov i historia. MEN! Den blev superbra för det gick bra på provet! Vaknade imorse och var suuuuperfrusen, och vaknade en timme försent. :/ Ajsing!

Så var den här dagen slut..

Ja, då var den här dagen slut. Ska gå och lägga mig snart. Eller typ nu.. Dagen har varit riktigt bra faktiskt :) Har varit med M nästan hela dagen, och de är mysigt :) Sen har de ju varit tråkigt att plugga så mycket, och jag har lite dåligt samvete för att jag inte har pluggat ännu mer, jag kommer nog inte få så bra på provet imorn :/ Men jag orkar verkligen inte! Det är helt sjukt vilken liten lust jag har. Fast, den börjar komma tillbaka nu när de inte är lika mycket med allt. Jag börjar orka mer och mer. Det känns bra. :) Nej, nu ska jag sova, så ha det så bra :) Hoppas ni också har haft en bra dag :) Godnatt sötnosar :)

It's done!

Äntligen! Jag har just beställt ett par lackleggings till mig och ett par åt C! :D Så nu kommer vi också bli lackgirls! :D Åååh så nice! :D Jag längtar tills dom kommer! :D
image118

Yaiyaliciouz wants

Här hittade jag på Nelly.se Ser himla gosig ut såhär på hösten tycker jag! Vad tycker ni? :)
image117

Outfit of the day

Här kommer dagens outfit:

    

Dagens Outfit:
T-Shirt: Att. H&M
Klänning: Gina Tricot
Tights: Gina Tricot
Stövlar: Din Sko

Jättedum grej idag!

Idag gjorde jag en rätt kul grej :p Var en aning trögt alltså :/
Såhär:

Jag: -Börjar tita mig omkring hur mycket som helst-
M&B: -tittar jättekonstigt på mig-
M: Sandra, Vad gör du?
Jag: -Ser helt bekymrad ut- Jag hittar inte mitt block!
B: -Ser ut som att jag är dum i huvudet-
M: Öhm... Det som ligger framför dig? - Pekar på blocket framför mig-
Jag: Oj, Jaa....

Shit, jag var halvblind. Man undrar ju om linserna verkligen hjälper :p

Happenings today

Idag började ju som sagt dagen med att jag vaknade med M, de var mysigt. Sen åkte jag till skolan, ja, till stallet eftersom första lektionen på torsdagar är där. Fick titta på en film om Sits och sedan fylla i ett "formulär" om vad som är bra och vad som är dåligt med min sits, det var riktigt nyttigt faktiskt :) Sen iallafall åkte jag hem och hämtade M, och så åkte vi till stan och åt lunch :) Åt på Sibylla, det var jättegott :) Sedan åkte jag till skolan och M åkte hem till mig. Jag hade historielektion, och sedan hade jag bokat en privatlektion med min biologilärare, SUPERNYTTIGT! Nu kan jag typ de vi gick igenom idag, hur skönt som helst, jag är så stolt att jag tagit tummen ur röven och gör det här nu. :P Haha! (Har alltid velat säga så) :p Sen åkte jag hem till M och nu har jag pluggat inför historieprovet imorn, de går sådär.. Det är sååå himla mycket :/ Menmen, kommer nog ändå inte få någe bra betyg i historia tyvärr :/ :( Nu ska jag och M spela Guitarr Hero på playstation, det är JÄTTEroligt :) Sen ska jag väl fortsätta plugga lite och så :/ Förmodligen så sover M här ikväll också :) Har ni haft en bra dag? Vad har/ska ni göra för kul? :)

VideoUpdate

 

Veckans minne v.46

Veckans minnesbild är från förra sommaren, på mig och min bror. Vi är ute i Stockholms skärgård, allra längst ut. På Huvudskär heter det. Har åkt dit med båten och gått i land. Det var jättefin utsikt och mamma ville ta kort på mig och min bror, men han ville som vanligt inte vara med på bild. Så alla kort hon tog gjorde han fula miner på, så då gjorde jag de också! Det blev ju... Fint :p Men det var roligt :) Vill ha sommar nu, därför passar den in :)
image110

Dagens humör

Hur känner ni idag? Jag är rätt uppåt, vaknade brevid en pussjuk Micke :p Haha! Sen blev det en bra dag :) Och det var ingen snö heller! Och det var inte blött ute! Värsta nice! Kan inte bli mycket bättre :)

Dagens happenings

Idag har varit en lång dag :p Började med att vara med M, och sedan åkte jag till skolan. Hade Kemi och sedan samhällsprov. Det gick bra :) Efter det åkte jag till stan och träffade M igen, vi gick och åt lunch på kinarestaurangen :) Mums! Sedan gick vi och shoppade ltie småsaker. Sedan åkte jag hem till mig och han hem till sig. Jag fixade lite smågrejer med tidningen, så nu är den HELT klar. Och RÄTT framförallt :p Haha! Sedan tränade jag lite, och duschade sedan. Sen hämtade jag M på stationen, han ska sova här. Så nu ska vi snart gå och lägga oss :) Vad har ni hittat på idag? :)

Nyshoppat idag

Som sagt så shoppade jag lite grejer idag :) Här är det jag köpte :

image109


Ett paket strumpor, Make-up svampar, och en billig parfym från H&M.

Strumporna köpte jag för att jag ville komma åt de senapsgula strumporna, som ni vet har jag ju länge länge velat ha senapsgula benvärmare, men aldrig hittat några. Så nu har jag köpt senapsgula strumpor och ska sy om dom lite :) Får se hur det blir :)

Högst på min lista idag!

Allra högst på min lista idag står som vanligt dessa lackleggings från Nelly.se Jag ÄLSKAR dessa, och igår skulle jag beställa dem, men det fungerade inte. Då blev jag jätteledsen. Men men, jag får försöka idag igen, och hoppas på det bästa. JAg vill verkligen ha dom för dom är ju bara såå snygga! :)
image108

Dagens humör

Ja, mitt humör idag är bra :) Började ju dagen med att umgås med M :) Hur mår ni idag? Nån mer som är glad? :)

Outfit of the day

Dagens Outfit här då: 

      

Stickad tröja: H&M
Tights: Gina Tricot
Stövlar: Din Sko

VideoUpdate


Bloggprogram

Såhär kommer min blogg att vara uppbyggd med inlägg från och med nu (på ett ungefär)

Dagligt:
 - Dagens humör
 - Dagens Outfit
 - Resumé av dagen
 - Minst en videoupdate
 - Dagens roliga
 - Dagens höst önskade
 - Dagens allmänhet

Veckovis:
 - Veckans tips ( måndag )
 - Veckans minnesbild ( torsdag )
 - Jag vill ha den här veckan ( fredag )
 - S&C Citychics ( olika )
 -  Veckans Outfit ( söndag )

Lite då och då:
 - Nyshoppat
 - Nätkik
 - Dumma grejer
 - Problemämnen

Ungefär såhär kommer jag att skriva nu framöver.. Det kommer säkert att ändras eller läggas till eller tas bort och så, men då uppdaterar jag ;)

Böter

Åh! Pappa ropade ut mig i köket nyss, jag har fått böter! Trängselskatt! 20 kronor blev helt plötsligt 90 kronor. Såå onödigt. Men jag trodde dom skulle skicka en räkning hem, hur ska jag annars veta vem jag ska betala? Konstigt det här med trängselskatt :/ Jag tycker inte om det, vad tycker ni?
image101

Organisering

Nu hörreni tror jag att jag ska ta och börja organisera min blogg lite grann. Ska ha ungefär som ett program jag ska följa, mend lite dagliga inlägg och lite inlägg som kommer veckovis och liknande. Ska lägga upp schemat här alldeles strax så ska ni få se det. Tänkte jag försöka med, de blir nog bättre faktiskt :) Kommer försöka följa det schemat/programmet så mycket som ajg kan, sen går det ju självklart bort några grejer ibland som blir dagen efter för ibland är man ju lite busy, iväg på kurs eller liknande. :) Så, om en liten stund lägger jag upp mitt tänkta program som ni kan läsa :)

Jippie!

Jippiie! Mina linser har kommit nu! Så jag och mamma ska åka och hämta dom snart! Guuuud vad skönt det ska bli med nya fräsha linser!

Städar...

Ja, jag håller som sagt på och städar... Inte så himla kul.. Därför hamnar jag här igen :p Haha! Det är roligare att skriva massa skit här istället för att städa :p

Städning

Jaja, nu ska jag städa mitt rum :/ Ha så kul till mig själv. Vad ska ni göra? :)

VideoUpdate

 

Skolan

Nu ska jag åka till skolan, börjar typ tio och slutar senast tolv :) Så det blir en skön dag :) Aja, måste gå, hare bra :)

Outfit of the day

Idag blev det en lite enkel outfit :)

    


ina Tricot
Tröja: Gina Tricot
Jeans: Vila
Stövlar (ej med på bilden): Din Sko

Godmorgon Sverige!

Hoppas ni har sovit gott! Det har jag gjort, eller iallafall ganska, hade råkat ställa min klocka på 03.15 istället för 08.15 :p Dum jag är :p Haha! Men men, de va bara att ställa om :p

Usch

Dåligt med updates idag :/ MEn men, har ju haft fullt upp. Får ta tag i mig själv imorn :p Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt ;)

Tränat

Nu har jag varit och tränat, det gick itne så bra, men men, såna dagar ska man ju ha också :p Innan dess hade jag möte md redaktionen, och det gick bra :) Vad har ni gjort idag då?

Gårdagens vinst

Här kommer en bild på mig och Sandra när vi vann KM igår :) Jag är junior och hon är senior :)
image66

Hemma

Ja, har ju då kommit hem igen från skolan, de var visserligen ett tag sen :) Men jag är lite småbusy nu, sitter med tidningen, den ska ju gå i tryck om bara någon timme, och jag är itne helt klar :/ Nåja, det löser sig!

Sandra-principen

Sitter i skolan nu, har nyss haft Kemi med P. Vi pratade om olika principer i kemin. Jag skrattade asmycket, åt helt andra grejer, är lite trött idag :p Så P skällde ut mig. Då sa jag "Men ett gott skratt förlänger livet" som försvar. Då sa P att det är Sandra-principen. Så nu är det officiellt en princip som rä uppkallad efter mig ;P

Sandra-Principen = Ett gott skratt förlänger livet, skratta så ofta du kan.

Outfit of the day

Dagen till ära tänkte jag ta på mig min jeansväst som jag inte ens klippt bort lapparna på, och jag köpte den i somras :/ Så nu var det dags. Blev en ltie halvknasig outfit, men men, man ska ju testa nytt också :p Haha! Känns lite som biker möter emo :p

   

T-shirt: Att, H&M
Väst: Gina Tricot
Tröja: Gina Tricot
Jeans: Gina Tricot
Stövlar: Din Sko

Hehe, heja Gina tricot :p

På vägen till skolan

På vägen till skolan ska jag lämna brorsan på hans skola, och så ska jag hämta upp C som går i min klass. Så nu har jag bråttom :p Får se om jag hinner med en dagens outfit innan jag drar :) Det borde jag göra :)

Godmorgon!

Hoppas att ni alla har sovit gott! Det har iallafall jag gjort :) Fick sova lite längre idag eftersom jag har lite smått sovmorgon på måndagarna :) Idag har vi massa människor som tapetserar hemma hos oss. Hjälp, inte kul att gå och uscha då. Menmen, måste man så måste man :p Det blir bra iallafall, nu är snart huset redo för flytten . Känns superläskigt! :O Jag har ju aldrig flyttat i hela mitt liv!

Dåligt!

Shit hörni, jag mår inte bra nu, världens huvudvärk, och känner mig febrig i kroppen :/ Så jag tror faktiskt att jag ska ta och gå och lägga mig, kanske se på en film elelr nåt så jag blir trött. Ska ju till skolan imorn så måste se till att känna mig bättre. Hoppas att ni mår bra iallafall :) Hare bra så hörs vi imorn :)

Look at this!

Tycker den här var fin. Lite fräck sådär, men samtidigt rätt elegant :) För lite halvvarma dagar :) MEN! I kamelbrunt dock! Vad tycker ni? :)

image91

Träningsoutfit

Checka cool träningsoutfit!

image90


Synd att man itne tränar så man kan ha på sig den där coola utstyrseln ;)

Den här då?

Här är också en snygg kofta.. Men, lite väl lik en annan jag redan har.. Från H&M. Men ändå.. I vit.. Vad tycks?

image89

Åh vad dum jag känner mig!

Lagar ju som sagt mat, och nyss blev jag panikslagen då jag insåg att jag glömt bort maten på spisen. Springer ut från mitt rum och ut i köket och förväntar mig att få se nåt hemskt. När jag kommer fram ser jag att jag itne ens hade satt på plattan. Duktigt!

"Hej, jag heter Sandra och  jag lagar inte mat så ofta så jag vet inte att man måste sätta på plattan"

SUCK.

Häftig topp!

Jag vet inte men hittade den här toppen, tyckte faktiskt om den. Lite street möter glam tycker jag :) Jag gillar att den ser lite haltrasig ut, vet itne om de syns på den här bilden men.. Ni kan ju gå in och titta själva :)
image88

Vit kofta

Ja, jag är ju på jakt efter en mysig vit kofta, men de är himla svårt att hitta någon. Nu har jag däremot hittat en kofta som jag gillade väldigt mycket. Lite väl enkel, men den har ändå något tycker jag. Däremot så finns den ju såklart inte i vitt :/ Men den var fin i svart också :)
image87

Häftig jacka!

Sitter och kika lite på LaRedoute nu, och hittade just en riktigt tuff jacka tycker jag :) Lite MC stil beskriver dom den som, och det stämmer nog ändå till viss del. Jag blev himla sugen på en sådan, men vet inte om jag skulle vilja ha den svarta eller gråa... Vad tycker ni? Vilken är snyggast?

image86 image85

Nice!

Det är verkligen bra program nu på kanal 5 på söndagseftermiddagarna!

Checka:
                 - Desperate Housewives
                 - Greys anatomy
                 - Sjunde himlen

Värsta bra! Skulle vi bara trycka in One tree hill så skulle vi ha alla mian favoritserier! Och, Top Model såklart :)

Greys anatomy

Sitter och tittar på det nu, det är rätt bra faktiskt, gillar alla intriger och konstiga relationer :)

image84


Nån mer som gillar de? :)

Te!

Håller på och gör lite te nu, det är så himla gott med te när man fryser tycker jag. En stor varm rykande kopp :) Tycker ni om te? Isåfall vilka sorter? Jag har jättesvårt att hitta bra tesorter som är goda :p
image83

Desperate Housewives

Sitter och tittar lite smått på reprisen av Desperate housewives. Har redan sett avsnittet men ändå. Tycker att serien är bra :) Vad tycker ni? Det här avsnittet är ju hur tråkigt som helst. Edie tar självmord :O Eller? Jag antar att hon gör det, det kommer lite plötsligt tycker jag :/ Men iofs så har jag missat massa avsnitt av den här säsongen, då jag trodde att jag redan sett den från USA. Längtar iallafall till nästa avsnitt, vad tror ni kommer att hända?
image82

Dödstest!

Usch, jag gjorde nyss ett test där dman får reda på hur och när man ska dö, här är mitt resultat:
image81

 Usch, läskigt ju! Vadå 2015!? det är om några år bara ju! Jag kommer bara bli några år äldre! Och vadå suicide? Varför skulle jag ta självmord? Inte en chans! Usch, hemskt test! MEn, för er som vill göra det så är länken: http://www.bzoink.com/Q1/compile/How_and_When_will_YOU_die?.html

Tävlat nu!

Som sagt så var det ju Klubbmästerskap idag :) Jag tävlade ju då på Majken :) Det gick riktigt bra och kändes faktiskt super! Och, jag vann :) Så nu är jag klubbmästare det här året också :) Värsta nice :) Tänkte att jag nog lägger in en bild här sen på hur de såg ut :) Får ni ju se "Dagens Outfit" också ;) Haha! :p

Update: Kom att tänka på musiken jag fick ha när jag red mitt program. Det har varit rätt kul musik hela dagen, vanligtvis har man ju klassisk musik, men de är så tråkigt, så vi hade lite roligare musik och så. Typ blandband :p Techno och R&B också :p  Men när jag skulle rida, vad tror ni kommer då? Nån jäkla rapp av nån ickesvensk, på svenska med någon sorts konstig brytning. Jag fattade ingenting, men varför kom de en sån låt? Dom typ snackade om knark och grejer, det var hemskt! Typiskt min tur :p Haha!

Färdigbadad

Sådär, nu har jag badat, men de var inte så skönt, för jag fick bada ganska kallt, de är ju så ont om varmvatten nu när de är kallt ute :/ Så jag låg och väntade på att det skulle komma mer varmvatten, men de gick inte, så tillslut gick jag upp. Är alldels frusen nu, nästan värre än innan badet. :/ Det var ju inte meningen, jag hatar när de inte finns varmvatten! Nån som som har samma problem?

Hemma igen

Sådär nu är jag hemma igen :) Har varit på tävlingen nu :) Nu hållerjag på och lagar lite mat, blir bara soppa, som jag nu ska äta i badkaret :) Myys, jag är så himla frusen, så, jag skriver me när jag kommer tillbaka :) Hare bra tills dess! ;D

Morn!

Nämen godmorgon allihopa! :) Nu är jag vaken iallafall, lite för sent, men men. Hoppas ni får en bra dag! Jag ska åka iväg och tävla nu, men vi hörs när jg kommer hem :) Hare bra! Puss!

Sleepingtime

Nä hörrni, nu ska jag nog ta och sova faktiskt, ska träna lite på tävlingsprogrammet också, men sen sova :) Så.. Godnatt :) Hörs imorn ;)

Linser

Hm, mina linser är jag lite orolig för :/ Jag borde ha fått dom nu, för länge sen, men dom har fortfarande inte kommit... :/ Dom skulle ha komit i typ måndags/tisdags... Och nu är det lördag.. Det börjar göra väldigt ont i ögonen.. För kolla upp det imorn eller på måndag kanske, de lär ju vara stängt på söndagar... :/

Reklam

Reklam, mellan alla program på tv, mitt i alla program på tv. Överallt på tv är de reklam, och jämt när reklamen kommer så slutar man titta. Man byter kanal och zappar fram och tillbaka tills programmet börjar igen, eller så går ma ndärifrån och gör något nyttigt så länge. Nån som känner igen sig? Nu har jag faktiskt suttit och tittat, verkligen TITTAT på lite reklamsnuttar, och jag har kommit fram till följande; Vissa reklamer är rent av underhållande. Gillar typ Coops reklam, med tjejen som säger att hon och hennes mamma varit och handlat och träffat hennes lärare. Hennes mamma började berätta om alla "pinsamma grejer" som dom köpt. Så roliga kommetarer: "Och tvättmedel, som om vi va värsta smutsiga familjen.." "...Jag måste ju typ byta skola nu" Och jag känner igen mig! Det var sådär n är jag var några år yngre, man skämdes för så mycket, och det är så kul att se. Det finns verkligen roliga reklamer :p

Märks?

Det märks att jag har tråkigt va? Då skriverj ag jättemånga korta inlägg :P Måste sluta med det tror jag :p Inte så kul läsning direkt :/

Tips?

Nej hörni, nu har jag lite tråkigt, någon som har något tips på vad man kan göra?

Gitarr

Tänk att vara en sån där människa som bara kan ta en gitarr och sätta sig och spela vad som helst, vad mysigt det skulle vara! Jag önskar att jag var så. Det skulle vara värsta coolt! Tänk sen när man sitter på stranden ett helt gäng, en sen kväll.. Och man plockar fram gitarren och spelar och sjunger lite.. Skulle vara riktigt mysigt :)

Starsky and Hutch

Haha! Jag sitter och småkollar på Starsky and Hutch, jag har aldrig sett den, och började titta nyss. Den verkar vara rätt kul faktiskt :) Haha :) Verkar vara två idioter :) Måste se hela filmen nån gång :) Nån som sett den? Är den bra?

Kostregistrering

Ja, jag håller ju då på och skriver en kostregistrering den här veckan, för att kunna se vad och hur jag äter i mitt vardagliga liv. Det är helt SJUKT hur mycket dåliga saker man kommer på att man faktiskt äter. Min lapp består av onyttiga saker som läsk, godis, chips och pizza. Den nyttiga delen är obefintlig. Menmen, de är ju för en bra sak. Jag tror bara att jag kommer att få det väldigt jobbigt när kostprogrammet börjar :/ Nåja, de ska gå bra ändå :)

Body Scrub

Sådär, nu har jag duschat precis och tvättat håret och gjort inpackning och grejer. Duschade jättevarmt så jag skulle bli fräsch :) Känner mig riktigt ren nu faktiskt :) Tänkte att jag skulle visa er min underbara Body Scrub från H&M. Den luktar helt himmelskt enligt mig, och den är mysig att använda. Den fungerar inte så bra som peeling, men den är riktigt bra som dofta-gott grej :) Förpackningen känns mycket barnslig, och även doften, men, den känns ändå inte barnslig. Jag vet inte hur jag ska förklara, men den känns lite charmigt barnslig :) JA, jag tycker iaf att ni ska gå och lukta på den någonstans, för den är definitivt värd priset!
image80

Iordningfix inför kvällen

Nej hörni, nu tror jag att jag ska ta och fixa mig lite grann inför kvällen, vet inte vad jag ska göra, kanske ska åka och träffa lite friends, vi får se. Hade ju tänkt att gå ut och dansa hela natten med dom men kom på igår kväll att jag ska ju tävla KM imorn, så de är ju inte så bra :p Haha! Knasig jag är :p Men tänkte fräscha upp mig lite, ifall att jag får ett litet ryck och känner att jag vill dra iväg :)

Grannfejden

Alltså, det är helt sjukt. Sitter och tittar på det här programet (Eller ja, jag har de på i bakgrunden iallafall) och jag HÄPNAS över hur mycket folk verkligen bara vill BRÅKA! Det handlar just nu om ett par grannar som rä osams om vem som äger en liten liten bit mark. Dom slåss, skär hål på grejer och skjuter efter varandra. JAmen det är helt sjukt! Sen frågade programledaren om dom kunde tänka sig att träffa en proffessionell medlare för att få slut på det. Och vad tror ni dom svarade? NEJ. Varför vill man bråka? Dom frågade också varför det startade, och ingen av dom visste. Dom har bråkat i flera år än jag är gammal! Jag säger bara; SJUKT.

image79


Detta fick mig att tänka lite, och jag tycker ändå att man kan se de här som ett beteende i människan, iallfall i tjejer. Tänk er olika tjejgäng, som bråkar med varandra. Dom vet oftast inte ens varför dom är osams, dom bara tycker illa om varandra, utan anledning; dom vill ha någon att bråka med. Tänk var skönt om man bara kunde skippa allt detta. Vilken bra värld det skulle kunna bli!

Outfit of the day

Nu är jag så himla frusen så jag har klätt på mig massa kläder här hemma :) Tänkte köra en dagen outfit till så får ni se att även jag använder mjukisbyxor ibland :) OCh så är jag osminkad här, jag hatar att se mig själv osminkad, känner mig så extremt ful, självförtroende i botten :( Usch, tycker jag ser ut som en kille. :( Vill inte vara osminkad offentligt, men jag bjuder på den idag. Någon som känner igen sig i det här? Vad gör ni för att komma över det?

   



Mössa: Lindex
Tröja: Min skoltröja
Byxor: Champion
Strumpor: Mammas "kaninstrumpor"
Smink: Inget :p


Nelly.se

Sitter och kikar lite på Nelly.se och jag har hittat två saker jag vill ha! En som jag faktiskt SKA köpa, och en som jag iallafall VILL ha. Här är lite bilder:

image73 image74

Den första är ju lackleggings som jag bara längtar efter att köpa, men de finns ju ingenstans! Men, ska nog faktiskt beställa härifrån.
Den andra är ju ett par jeans som är lite stora och vida, och jag gillar dom faktiskt, även fast det itne är speciellt "inne" men vem vet, de kan ju bli ;)

Färdigbadad

Nu är jag färdigbadad, det var mycket skönt :) Bubblade hur länge som helst kändes de som :) Läste KalleAnka-tidningar också. Dom är rätt bra faktiskt :p Haha! Avslappnande att sjunka tillbaka in i barndomens fantasi. :) Dom funkar också bra till att läsa när man ska sova :) För de är inte så roligt, så man somnar jättefort :)

Äta och bada

Nej hörrni, nu tänkte jag gå och käka lite lasagne som min mamma har gjort :) Och så tänkte jag ta och lägga mig i ett bad! Och jag ska peela hela kroppen och smörja in mig och allmänt ta hand om mig själv idag. Det ska jag ägna resten av dagen till tror jag :) Det låter himla skönt! HemmaSPA typ :) Vad ska ni göra idag? :)

Outfit of the day

Ja, tänkte då lägga upp en dagens outfit, och jag har ju varit på jobbet hela dagen, så det blir dagens jobboutfit ;) Ser ut som ja.. Såhär sexig är jag iallfall när jag jobbar i stallet! ;)

  


Jeans: Blend
Tjocktröja: J. Lindeberg

Hemma igen!

Sådär! Nu är jag hemma igen! Det har varit en tuff dag på jobbet faktiskt, mycket jobbiga känslor osm kom upp, många barn som blev ledsna och föräldrar som blev tårögda :/ Men de kändes ändå bra att dom komemr att sakna mig! Nåja, jag kommer ju säkert kunna hoppa in ibland ändå :)

Jobba

Nej, nu ska jag ta och dra mig till jobbet, kommer hem om några timmar, ha de bra ;D Byyyyeee

Videobloggning

Hm, har funderat på nu om man kanske skulle ta och börja videoblogga, men jag vet inte. Vet inte om jag skulle ha så mycket vettigt att säga :p Haha! Aja, vi får se, vad tycker ni? :)

Morgon!

Hallå allihopa! Vad gör ni uppe nu? Jag har precis sminkat mig och sitter och käkar frukost :p Ska ju som sagt till jobbet, sista dagen, känns jobbigt. Jag känner att de kommer att bli en himla känslig dag, men men. Det blir bäst såhär. :/

Idag har jag åkt upp några snäpp på mest aktiva-listan, vilket är rätt kul tycker jag :) Men jag tycker att de är roligt att skriva här, men jag skriver nog om lite för ointressanta saker :p Haha! Nåja.

Sleepingtime

Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig, ska ju upp rättså tidigt imorn, fast de är helg. För att jobba, så nu måste jag nog sova så jag blir lite utvilad, kommer inte att få sova på söndag heller eftersom att jag ska tävla klubbmästerskap då. Så.. Have a nice night everybody out there ;) I'm going to bed! Gooooodnight! :D

291

Tihi, har haft 291 unika besökare idag :) Det står de på statistiken nu :) Värsta kul :) Hoppas bara att det blir fler som kommenterar inläggen snart :) Det är så kul att få någon liten kommentar :)

RSS 2.0