Förlåt

Förlåt allihopa för att bloggen dog, den har strulat hur mycket som helst. Jag har iallafall bytt blogg nu till

AccordingToSandra.blogg.se

För er som undrar vart jag har tagit vägen :) Jag har inte slutat blogga iallafall :)

Outfit of the day

Kommer här, ursäkta att jag ser så sliten ut. Jag orkade inte riktigt imorse eftersom att jag dessutom försov mig :p

      

Stickad tröja: Gina Tricot
Tights: Gina Tricot
Benvärmare: H&M
Stövlar: Din Sko

Mobilbloggning

Jajjemänsan, de försöker jag att fixa nu. Så att de ska funka. Men vi får se :)

Jag önskar att jag...

...vågade använda heltäckande strumpbyxor till öppna skor. Det är lite coolt, men jag har inte vågat ta steget än. Men jag SKA! :p Nån mer som känner likadant? :p

Yaiyaliciouz wants

Jag vill absolut ha den här:

image382

Den är ju bara fööööör snygg! Fast jag vill ha den i några sizer större så att den blir lång. Och så tänker jag mig med ett midjeskärp och mina lackleggings. Vad tros om det? :)

Outfit of the week

Här kommer veckans outfits:

    

Måndag till fredag här :) Väldigt brun/grå vecka måste jag säga :p

Vilken var bäst då? :p

Outfit-tävlingen

Kom igen och rösta guys!

1.  Hannanaemie
2. Lindaslya
3. Minnan
4. Prinsipesans
5. Reuterberg

Dagens outfit

Den utgår tyvärr idag också. Jag har nämligen ingen direkt outfit :p Har bara på mig; tights från Gina, Långt linne från Gina, Hoodtröja från Bikbok och mammas raggsockar. :p Så. Det blev ingen bild på det :p

YES!

Vad elakt det låter, men gud vad skönt att Pia åkte ut. Jag tycker att hon är för kaxig och elak. :/ Så nu är mina favoriter fortfarande kvar :) Nice nice!

Tråkigt :(

Ligger inte längre kvar uppe på mest aktiva listan.. Vilket gör att jag inte får lika många besökare, och som dessutom gör då att jag inte får några kommentarer. Och det är riktigt tråkigt :/ Jag vill ju ha kommentarer! Självklart tycker jag att det är urkul att de som läser läser, men jag vill ha fler kommentarer :p Så snälla snälla, kommentera mera :) :p Det blir såå mycket roligare då! Puss på er !

Top Model

Jag sitter och tittar på Top Model nu. I love it!! Och jag missade ju onsdagens avsnitt, så jag tittar lite nu :) Jag önskar att jag var dem :p Men jag håller iallafall på Margarita :) Vem håller ni på?

Kul grej vid middagen idag

Hehe, super rolig grej idag under middagen. Mina släktingar har bestämt att dem ska åka utomlands nästa år, så vi satt och pratade om det:

Mamma: Dem ska åka till Thailand
Jag: Åhh, jag vill också åka utomlands
Sebastian: Jag me! Jag vill åka till Mars!

Hehe, jaa.. pappas kommentar efter var: "och vart beställer man biljetter dit?"

Hejsan hoppsan :)

Ville bara säga att jag tycker om Micke jättemycket :) HAr ni någon ni tycker om jättemycket? :)

Mumsigt

Nu har jag nog ätit allt onyttigt man kan äta :) Hur gott som helst. Typisk söndag idag alltså :p

Promis!

Japp, snart ska jag ock Micke gå på promis. Men jag råkade upptäcka att det var Desperate Housewives på tv nu. Och jag missade halva avsnittet i veckan. Så jag bara MÅSTE se det. Jag älskar Desperate Housewives :)

Kom igen!

Kom igen nu hörni! Rösta i min outfittävling nu!

Mischa Bartons bilder

Ja, Mischa Bartons bilder i Arena är ingenting som jag tycker är fint. Jag tycker inte alls att dom framhäver hennes fina drag,  och jag tycker snarare att dem förstör henne. Hon ser nästan lite smått drogad ut enligt mig. Här kommer bilderna, vad tycker ni?

image366 image367 image368 image369 image370 image371


Vovve

När jag flyttar hemifrån, utan mina föräldrar. DÅ ska jag ha en hund. Och det ska vara en chihuahua eller en sån som Nicole Richies. De är sååå söta. Och jag kan ju inte ha någon nu, eftersom att min pappa och mina brorsor är pälsallergiker.

image365

Flytten

Jag börjar bli himla nervös alltså. Jag ska verkligen flytta för första gången i mitt liv. Hur läskigt som helst! :p Jag packade för första gången ner en sak i en flyttlåda i förrgår, och det kändes jättekonstigt. Man hör om folk som flyttar, kompisar som flyttar hemifrån osv. Men det har aldrig varit jag. Huu vad läskigt. Det pirrar lite i magen och så. Men det är jättespännande. Jag längtar ändå. :)

Fotmassage

Nu sitter jag ju då i min säng och skriver meningslösa inlägg här :p Så Micke satte sig på stolen vid mina fötter och började massera dem :) Me like!

Första advent :)

Myspys. Det är första advent idag :) Så nu är det massa ljusstakar hemma i vårt superstökiga hus. Man ser knappt dem, men det är mysigt ändå :) Idag ska förmodligen jag och Micke gå på promenad, för det är fint väder, och min mamma föreslog det. Micke utbrast i ett "JAAA" så jag måste väl ta och pallra mig ut i kylan. Kan ju säga att jag kommer se ut som en michelingubbe. :p

Ojoj

Nu har jag nyss ringt till det där telemarketingföretaget. Jag sa att jag inte ville jobba där och så. Det var lite läskigt faktiskt. Men de känns jättebra nu. Jag ville ju faktiskt inte. Det kommer ta för mycket tid. Tänk er; åka direkt efter skolan, i minst tre kvart i bil. Sedan jobba 4-5 timmar, för att sedan åka hem igen i minst tre kvart. Och DESSUTOM så skulle det kosta 80 kronor i parkering medans jag jobbade, plus att det kostar att åka bilen dit. Usch. Dyrt och lång tid. Dessutom så skulle jag få ännu mindre fritid, vilket jag faktiskt känner att jag behöver ha nu. Så det känns rättså bra ändå. Jag får vara arbetslös en tid till :)

Godmorgon!

Eller.. God lunch :p Hoppas ni har haft det bra :) Idag vaknade vi supersent :p Värsta skönt :) Sen gick vi upp och åt frukost. Jag har nog inte ätit så mycket frukost på ett helt år! :p Men det var gott :)

image364

Inspiration

image363Här kommer en bild som inspirerar mig oerhört mycket. Jag älskar frisyren, den halvt slarviga tofsen. Jag älskar solbrillorna, stora som tusan, Jag gillar smyckena.. Jag gillar helt enkelt hela kittet. Vad säger ni?


Meningslösaste spelet i stan

Ja, de kan jag ha hittat. Gulligt spel, men hur segt och meningslöst som helst :p Kolla själva:

http://www.hamsterpaj.net/spel/gridgame.html

OUTFITTÄVLING

Här kommer alla bidragen:


1. Hannanaemie


2.Lindaslya


3.Minnan


4.Prinsipesans


5.Reuterberg 


Vasågoda att rösta!

Yaiyaliciouz wants

Jag vill, vill, VILL ha den här:

image356
Jag tycker att den ser urmysig ut juuu!

Shoppingberoende

Japp, jag anses väl ibland lite som shoppingberoende av mina närmaste :/ Hehe :p Man jag kanske älskar att shoppa. Micke sitter här brevid och säger att jag borde ta bort orden väl, ibland och lite från första meningen. Ajsing. Men iallafall. Jag gick in på http://www.msn.se/, min startsida på internet. Och där fanns det en text om just shoppingberoende och övningar som man kan göra för att bli av med det. Och det kan vara den sjukaste övningen jag någonsin sett :S Kolla själva:

http://e-health.msn.se/livskraft/Shopoholic_Bryt_ditt_beroende__6194.html

Jag har SÅ svårt att tro att mitt shoppingberoende ska gå över av att pressa ihop tummen och pekfingret. Jag vet inte, men de är en vild gissning jag har. Hmm :/

Flytten

Ja, jag ska ju flytta om ungefär två månader nu s¨mamma och pappa håller ju på och lägger nytt golv och tapetserar om överallt i vårt hus. Så hela morgonen har jag varit utan dator för att pappa hade dragit ut nätverket. Men nu är det fixat :) Skönt. Pappa sa först att jag inte skulle kunna använda datorn förrens imorn. Min reaktion var: "VAAAAAAAA!?" Hur arg som helst :p Datorberoende? :p Jag tror de. Hehe. Nämen, nu löste det sig ju iallafall, tack och lov :) Annars hade det inte blivit mycket bloggande idag inte :p

Hallojsan!

Hoppas ni har haft det bra! Jag har precis varit i stallet och kikat lite. Hade möte med Micke i styrelsen också. Det gick bra.

Barnen var så söta när jag kom dit. Jag jobbade ju som ridlärare för dem och dem blev så glada att se mig :) Hur söta som helst var dem :)

Sleepingtime

Nu ska vi gå och lägga oss, så godnatt allihopa! Sov gott! :)

Ja hörni

Där fick ni några rader från Micke. :) Haha, jag tvingade nästan honom att skriva lite :p Och jaa, då gjorde han de :p Knasboll han är :) Nu ska vi gå och göra oss iordning för att sova. Jag har bäddat om sängen med nya fina lakan, så det blir riktigt skönt att sova :)

Från Micke

Det är då jag som är Micke, ofta kallad M i Sandras blogg ;)
Sandra städar sitt rum enligt order. För vi börjar bli lite trötta nu å det är typ omöjligt att lägga sig där för sängen fyller just nu funktionen som extragarderob, eller plats för saker som Sndra inte riktigt vet var hon ska lägga.
Jag är militär och jag älskar ordning. Allting har sin plats här i livet. Kläder skall vikas, saker skall stå på vissa angivna platser. Ordning skapar säkerhet. Rutiner ger trygghet.
Idag är det första december. Riktigt mysigt ju att julen snart är här. Men för mig innebär det egentligen 4 veckor semester och sedan en vår full av övningar ute i skogen på diverse öar med amfibieskyttekompaniet där jag tjänstgör som skyttegruppchef. Under kalla och jävliga förhållanden skall vi lära oss döda människor.

Usch va stel och formell jag låter ;P Jag är inte den som ska styra upp Sandra och lära henne leva ett spartanskt militäriskt liv. Jag har det jättemysigt med min Sandra och tycker det är skönt att man kan slappna av när man är med henne =) Jag är den rika killen som hon skall gifta sig med senare som skall köpa alla dyra kläder å smycken till henne. Detta innebär att jag måste jobba som fan å fixa massa pengar.. Men jag är på god väg ;)
För målet är väl att hon skall inse hur himla bra å skönt det är att vara en rik å sexig hemmafru istället för att stå och slita på något 9-5 jobb.


Haha!

Han lär ju ska ha riktigt tråkigt, han sitter och kollar igenom mina papper från ungdomsledarkursen jag var på. Stackarn, jag måste nog va med honom nu. Han har ingen aning om att jag skriver om honom :p Sötnosen :)

Ojoj

Nu är det nog illa, han sitter och provar mitt hårband.. Ett diadem.. Inte så gulligt. Han tycker att ha nbörjar få långt hår, bara för att jag tvingar honom att spara :p Han hade rakat när vi träffades. Men inte nu längre :)

RSS 2.0