Maybelline Dream Matte Mousse

Jaa, lovade ju en utvärdering om den här foundationen. Har testat den nu, men jag vet inte om jag tycker att den är så himla bra som jag trodde :/ Kan ju vara för att jag inte är van och så.. Men hittills har den inte gett mig en "wow"-upplevelse. Just nu måste jag säga att den inte är bättre än den jag hade sist. Den är inte så himla täckande, men däremot så syns de knappt att man ar foundation, så det är ju ett plus. Men jaa.. Vi får se efter några dagar :) Någon som har ett tips på hur man bäst applicerar den för bästa resultat?

image351

Kommentarer
Postat av: shirtdesign

Hoppas inte du tar illa upp om jag tipsar om mitt och mina vänners nystartade Ung Företagsamhets-företag. Vi är tre tjejer från lilla Borås som älskar färg, form och design och vill slå oss fram med våra egendesignade t-shirtar. Om du vill, kan du gå in och kolla på www.shirtdesign.blogg.se" och se om du hittar nått du gillar? Billiga, bra t-shirtar för endast 150 kr.
Ha en bra kväll! // Marina och Louice, Shirtdesign

2007-11-30 @ 15:34:41
URL: http://shirtdesign.blogg.se
Postat av: jennifer

åh ja, är själv jätte nyfiken på den där. vet inte hur den funkar bäst men. hoppas du får nå bra tips :)

2007-11-30 @ 17:04:29
URL: http://jenniferjsdiary.blogg.se
Postat av: Sanne

Jag tycker att den är bra :) Jag har använt fingrarna när jag applicerar eftersom att den gärna ville fastna i penseln och svampen så..fast jag antar att det är individuellt :)
Ha en trevlig kväll!

2007-11-30 @ 17:18:13
URL: http://saaannej.blogg.se
Postat av: Lina

Har tänkt samma sak, är den verkligen så bra? Jag har inte köpt den och testat men min syrra testade den för ett tag sedan och hon hatade den, men i och för sig så älskar hon dyrt överskattad smink som ändå i grund och botten kommer från H&m men det är bara det att det är isprutat i en annan form av flaske eller dyl.! :D Där åkte jag av banan ordentligt!

2007-11-30 @ 17:27:00
URL: http://linaveronica.blogg.se
Postat av: Lotta

Nu när du testat lite är den bättre, sämre eller samma?

2007-12-01 @ 14:13:02
URL: http://saxiquine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0